رئیس‌جمهوری:

تنها با موشک اقتدار حاصل نمی‌شود

سرویس: اخبار کدخبر: ۱۰۸۶۴۷
حسن روحانی گفت: اگر در کشور انواع سلاح‌ها را داشته باشیم اما برای گوشت، گندم، جو و روغن و... به دیگران نیازمند باشیم و دست ما به بیرون دراز باشد، اقتدار حاصل نمی‌شود.

به گزارش «اقتصادنیوز»، حسن روحانی در بیست‌ونهمین دوره تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی عنوان کرد: در جلسات هیات وزیران وقتی یک وزیر برای رسیدگی به امور وزارتخانه‌اش عصبانی می‌شود و حتی داد می‌زند یا به روی میز می‌کوبد من قلباً خوشحال می‌شوم که وزیری برای بخش خود تا این اندازه دلسوزی و تلاش می‌کند و وقتی با وزیری کار دارم و ساعت 12 شب با او تماس می‌گیرم و او در دفتر کارش است به من امید می‌دهد که این کشور در حال رشد است.

او ادامه داد:پیشرفت در حوزه کشاورزی، قدرت و اقتدار ملی ما را بالا می‌برد، البته برخی اقتدار ملی را در برد موشک می‌دانند و البته نیروهای مسلح، ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای امنیتی قدرت و اقتدار ما هستند اما اگر در کشور انواع سلاح‌ها را داشته باشیم اما برای گوشت، گندم، جو و روغن و... به دیگران نیازمند باشیم و دست ما به بیرون دراز باشد، اقتدار حاصل نمی‌شود. 

در ادامه مهم‌ترین صحبت‌های رئیس‌جمهوری می‌آید:

دولت در 16 ماه کار خود در زمینه آب اقداماتی را انجام داده که قطعاً در تاریخ ایران بی‌نظیر است.

نگذاریم شهرسازی‌ها زمین و کشاورزی ما را تخریب کنند و نگذاریم زمین کشاورزی درجه دو تبدیل به مسکن و بازار و... شود.

وقتی تهران را در دهه 40 در فصل زمستان با امروز مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم که به سمت خشکسالی حرکت می‌کنیم.

مبنای ما در کشاورزی ایران بر مبنای طبیعت نیمه خشک باید تنظیم شود و باید قدر آب را بدانیم.

باید بین صنعت و کشاورزی، محیط زیست و کشاورزی، تجارت و کشاورزی، ارتباط و اعتدال وجود داشته باشد.

باید دریافتی کشاورزان را بالا ببریم تا روستاها را رها نکنند.

از زمانی که به مدرسه می‌رفتیم در دولت‌ها در مورد مشکلات حضور دلال‌ها بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان صحبت شده است.

سود کشاورزی زمانی است که کشاورز در تجارت، برند و صادرات هم سهم داشته باشد.

نمی‌گویم در همه محصولات به خودکفایی برسیم اما در بسیاری محصولات می‌توانیم تا مرزهای نزدیک خودکفایی برویم.

دولت در زمینه آب حرکت بسیار خوبی را شروع کرده است که ان‌شاءالله آثار آن را به زودی خواهیم دید.

رسانه‌ها در زمینه انعکاس خدمات دولت به ما کمک نمی‌کنند و صداوسیما در انتقاد 100 درصد از این فرصت علیه دولت استفاده کرده که البته ما انتقاد را خوب می‌دانیم اما در بیان خدمات دولت گاهی مشکل پیش می‌آید و شاید این مشکل در دوربین‌ها و فرستنده‌های صداوسیما وجود دارد.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O