آغاز پیش فروش بلیت پاییزه قطارهای مسافری

سرویس: اقتصاد در رسانه‌ها کدخبر: ۱۸۶۲۰۴
مدیر یک شرکت ریلی از آغاز پیش فروش پاییزی بلیت قطارهای مسافری 9 شرکت حمل و نقل ریلی از صبح امروز ( یکشنبه ) در سراسر کشور خبر داد.
 آغاز پیش فروش بلیت پاییزه قطارهای مسافری

محمد خان احمدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، پیش فروش بلیت کلیه مسیرهای ریلی در بازه زمانی اول آبان تا 30 آذر ماه سال جاری از ساعت 9 صبح 23 مهرماه به صورت حضوری و غیرحضوری آغاز شد.

این مقام مسئول در حوزه ریلی اظهارداشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده این شرکت با بیش از 750 واگن مسافری و روزانه با بیش از 80 رام قطار، به مسافران خدمات ارائه می کند.

وی خواستار حمایت بیشتر دولت از شرکت های ریلی شد و گفت: در حالی که دولت با اختصاص تسهیلات ارزان قیمت در حوزه جاده ای به دنبال نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی است باید با اختصاص تسهیلات مناسب به شرکت های ریلی آنها نیز بتوانند ناوگان مناسبی را با استفاده از ظرفیت های داخلی تهیه کنند.

به گزارش ایرنا، هم اکنون 9 شرکت ریلی در این مجموعه حدود 50 درصد بازار حمل ونقل مسافری کشور را در اختیار دارند.

 

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O