مقام وزارت راه: کف و سقف برای اجاره تعیین نمی‌شود

کدخبر: ۲۸۷۳۶۴
مدیر کل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه به هیچ وجه قصد تعیین سقف برای اجاره بها در دستور کار این وزارتخانه نیست گفت:پیشنهاد اصلاح قانون مالیات های مستقیم به دولت ارائه شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، عباس فرهادیه در پاسخ به این سوال که وزبر راه و شهرسازی با تعیین سقف برای اجاره بها مخالفت کرده است آیا کمیته 9 نفره تعیین افزایش نرخ اجاره بها باز هم بر روی تعیین سقف اصرار دارد، گفت:به هیچ وجه قرار نیست برای اجاره بها سقف تعیین شود.

وی با اشاره به اینکه نمی توان برای خانه های مردم سقف قیمتی تعیین کرد اظهار داشت:10 میلیون واحد مسکونی داریم پس نمی توان برای آنها سقف و کف تعیین کرد.

فرهادیه در پاسخ به این سوال که در پیشنهاد ارایه شده به معاون اول رییس جمهور در خصوص اجاره بها چه مواردی پیش بینی شده است گفت:اصلاح تبصره 11 قانون مالیاتهای مستقیم جز پیشنهادات کمیته 9 نفره تعیین افزایش نرخ اجاره بها بوده که این موضوع به کمیسیون اقتصادی دولت رفته است و حالا باید دید تصمیم دولت چیست.

وی در پاسخ به این سوال که ظاهرا یکی از پیشنهادات افزایش تعیین اجاره بها بر اساس شاخص افزایش دستمزد است گفت:ما معتقدیم که آن اتفاقاتی که برای تعیین شاخص دستمزد رخ می دهد می تواند برای اجاره بها نیز این موضوع شبیه سازی شود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۲ اردیبهشت

      اقتصادنیوز: پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» وارد سال پنجم شد. در این پروژه به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که…

    کارگزاری مفید