روزنامهنگار تحقیقی یک اندیشکده مستقر در واشنگتن روز دوشنبه به نقل از منابع آگاه گزارش داده سعد الحریری، نخستوزیر مستعفی لبنان پیش از استعفا در ریاض قصد داشته به ایران و سوریه سفر کند.
«علی آلاحمد»، تحلیلگر معارض حکومت سعودی و بنیانگذار اندیشکده «امور خلیج فارس»، مستقر در واشنگتن در حساب کاربریاش در توئیتر نوشت: «منابع آگاه به من میگویند [محمد] بنسلمان، [ولیعهد عربستان] حریری را به توافقی محرمانه با دبیر کل حزبالله لبنان، بدون اطلاع وی متهم کرده است.»
او همچنین با بیان این ادعا که توافق مذکور در زمینه سوریه بوده نوشت: «حریری قرار بود به ایران و پس از آن دمشق سفر کند. اطلاعات مربوط به این موضوع از طریق کارکنانش به عربستان سعودی درز کرد.»
«آلاحمد» همچنین درباره مصاحبه دیشب الحریری با تلویزیون المستقبل نوشت: «الحریری بهترین مصاحبهاش را دیروز انجام داد. او با آنکه تحت فشار است، پیامهای بینقصی به همگان ارسال کرد و بازداشتکنندگانش در عربستان را در معضلی بزرگ قرار داد.»