اصلاعات مهم تلفن همراه خاشقجی که به دست سعودی‌ها نرسید

سرویس: سایر رسانه‌ها کدخبر: ۲۴۸۹۰۸
اقتصادنیوز؛ یک منبع امنیتی ترکیه‌ای فاش کرد تلاش ناکام قاتلان روزنامه‌نگار عربستانی برای یافتن تلفن همراهش در پی کشتن او، موجب وحشت و سردرگمی آن‌ها شده است.
اصلاعات مهم تلفن همراه خاشقجی که به دست سعودی‌ها نرسید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ یک منبع امنیتی ترکیه‌ای فاش کرد تلاش ناکام قاتلان روزنامه‌نگار عربستانی برای یافتن تلفن همراهش در پی کشتن او، موجب وحشت و سردرگمی آن‌ها شد.

این منبع امنیتی ترکیه به شبکه الجزیره گفت: نوار‌های صوتی نشان می‌دهد قاتلان جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار منتقد عربستانی، به محض کشتن وی، کار جستجو برای یافتن تلفن همراه وی را آغاز کرده بودند.

این منبع افزود نوار‌های صوتی همچنین نشان می‌دهد قاتلان خاشقجی زمانی که تلفن همراه وی را نیافتند دچار وحشت و سردرگمی شدند. ­

او با گمانه‌زنی درباره وجود اطلاعاتی مهمی در این تلفن همراه، همچنین فاش کرد: مسئولان سعودی در همه سطوح که با مقامات ترکیه‌ای صحبت کردند خواستار دستیابی به تلفن همراه جمال خاشقجی بودند. احتمال می‌دهیم اطلاعات مهمی در تلفن همراه خاشقجی وجود دارد که قاتلان خاشقجی می‌خواستند به آن دست یابند.

پربازدیدترین‌ها
آخرین اخبار
لوتوس پارسیان - O