با احداث فرودگاه و آغاز به کار رسمی پروازها

منطقه آزاد ماکو به قطـب گردشگری تبدیل می شود

کدخبر: ۱۶۷۹۵۳
گروه بنگاه ها - فرودگاه منطقه آزاد ماکو با پرواز مسافری رسمی شماره 4324 بوئینگ 737 شرکت هواپیمایی سپهران در مسیر تهران – ماکو و بالعکس رسما آغاز به کار کرد.
منطقه آزاد ماکو به قطـب گردشگری تبدیل می شود

منطقه آزاد ماکو به عنوان جوان ترین و در عین حال بزرگترین منطقه آزاد کشور شاهد خوش قولی دولت یازدهم در احداث فرودگاه در کنار دیگر دستاوردهای دولت در زمینه تسهیل تجارت و توسعه متوازن بود. فرودگاهی که منطقه آزاد ماکو را به عنوان دروازه اروپا در مسیر بالندگی اقتصادی قرار می دهد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو در گفتگو با خبرنگار اقتصاد نیوز  با ابراز خرسندی از تحقق وعده انجام پرواز های منظم در فرودگاه ماکو گفت: این فرودگاه یکی از زیربنایی ترین عناصر تشکیل دهنده صنعت تجارت و گردشگری این منطقه است که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی استان دارد.

حسین فروزان افزود: احداث فرودگاه در منطقه آزاد ماکو به علت فاصله زیاد این منطقه با تبریز و ارومیه و در راستای پاسخ به نیاز شهروندان و سرمایه گذاران در دستور کار قرار گرفت و امروز رسما آغاز به کار کرد. 

وی ادامه داد: احداث این فرودگاه در خرداد سال 1393 آغاز شد و اقدام جهادی برای توسعه اقتصادی این منطقه در دولت تدبیر و امید به شمار می رود.

وی با اشاره به اینکه تمامی تجهیزات این فرودگاه در امنیت کامل با هزینه ای بالغ بر 200 میلیارد ریال از اروپا خریداری شده و دارای استانداردهای بین المللی است گفت:  حدود600 میلیارد ریال از محل اعتبارهای سازمان منطقه آزاد ماکو در این فرودگاه هزینه شده است و اعتبار تمام شده این طرح 1200 میلیارد ریال برآورد شده است. 

معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد ماکو نیز گفت: امروز شاهد برقراری پروازهای فرودگاه ماکو با همکاری شرکت سپهران هستیم  که چشم انداز جهانی شدن صنعت تجارت، اقتصاد و گردشگری را در این منطقه به دنبال دارد.

ارسلان ازهاری با اشاره به اینکه احداث این فرودگاه از ماندگارترین اقدامات دولت تدبیر و امید است گفت: این فرودگاه می تواند به عنوان فرودگاه معین، فرودگاه نخجوان جمهوری آذربایجان و شهرهای هم مرز ترکیه با ایران را تحت پوشش قرار دهد تا اتباع این کشورها بتوانند از این فرودگاه برای مسافرت در داخل ایران و از ایران به کشور خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: این فرودگاه می تواند کاهش هزینه حمل و نقل و به تبع آن کاهش هزینه عرضه کالای تولیدی به بازارهای مصرف را به دنبال داشته باشد. 

مدیر فرودگاه منطقه آزاد ماکو نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: پرواز امروز با وجود شرایط نامساعد جوی، باران و رعد و برق با موفقیت انجام شد و امید آن داریم پروازها از این پس بصورت منظم و راس ساعت مشخص شده صورت پذیرد .

وی ادامه داد:  این پرواز ها با هواپیمای بویینگ 737 صورت می گیرد.

وی بیان اینکه تجهیزات فرودکاهی و هوانوردی این فرودگاه دارای استانداردهای بین المللی بوده که مطابق با آخرین تکنولوژی روز دنیا برای اولین بار در ایران نصب شده است افزود: فرودگاه ماکو در زمینی به مساحت 400 هکتار احداث شده است، مساحت سطوح پروازی این محوطه 200 هکتار و طول باند آن سه هزار و 270 متر است. 

وی افزود: این فرودگاه برای هواپیماهای ایرباس A320 طراحی شده و دارای هشت هزار مترمربع ترمینال اصلی و 800 مترمربع سالن تشریفات است و ارتفاع برج مراقبت بالغ بر 32 متر بوده و ساختمان های جنبی از قبیل ایمنی آتش نشانی و هواشناسی و سپاه حفاظت و پلیس فرودگاه ه در حال احداث می باشد. 

معاون توسعه و تجارت بین الملل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز گفت: کارشناسان اقتصادی دنیا معتقدند، اگر در آغـاز قـرن ۲۱ کـشورهای درحال توسعه به صنعت حمل ونقل هوایی توجه لازم را نداشـته باشـند، رشد و توسعه این کشورها به حداقل خواهد رسید. 

ناصر صابر افزود: با توجه به شرایط اقلیمـی و جغرافیـایی منطقه آزاد ماکو، نقش این صنعت را در توسعه همه جانبه این منطقه بخـوبی می توان تبیین کرد. 

وی ادامه می دهد: علاوه بر این، موقعیت ژئواستراتژیک و ژئوپلیتیکی منطقه آزاد ماکو، این امکان را مـی دهـد که بتواند به عنوان قطب اصلی حمل و نقل منطقه ای بـه ایفای نقش ترانزیتی بپردازد. 

وی افزود: منطقه آزاد ماکو به عنوان قطب اقتـصادی و صـنعتی کشور با احداث فرودگاه می تواند به قطـب توریـستی نیز تبدیل شود که احتیاج به برنامه ریزی حمل و نقل هوایی کارآمد، دقیق و مطابق با شرایط امروز جهانی دارد.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید