افتتاح یک مجتمع فناوری با سرمایه گذاری صندوق نواوری و شکوفایی

کدخبر: ۲۰۹۹۲۱
مجتمع فناوری ربع رشیدی با حضور رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در تبریز افتتاح شد.
افتتاح یک مجتمع فناوری با سرمایه گذاری صندوق نواوری و شکوفایی

گروه بنگاه ها- به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی،  ساختمان مجتمع ربع رشیدی  توسط صندوق نوآوری و شکوفایی تامین شده است، این برج به شرط تملیک، به شرکت‌های دانش بنیان واگذار می‌شود.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم افتتاح مجتمع فناوری‌ ربع رشیدی اظهار کرد: باید سعی کنیم نیازهای شرکت‌های دانش بنیان را روز به روز بیشتر فهمیده و خدمات جدیدی برای آن‌ها تعریف کنیم؛ اختصاص وام اشغال زایی چهار درصد به هر شرکتی که پنج نفر نیروی جدید بیمه‌ای بگیرد و تخصیص وام ۳۰۰ میلیونی برای برخی شرکت‌های دانش بنیان از خدمات ارایه شده به این شرکت‌ها است . بهزاد سلطانی با برشماری مزایای تاسیس برج‌های فناوری گفت: داشتن صرفه‌ اقتصادی و امکان تعامل و هم افزایی شرکت‌ها از مزایای تامین ساختمان و برج‌های فناوری به شمار می‌آیند. با فروش دفتر به شرکت‌هایی که در شرایط مناسبی نیستند، وضعیت را بدتر می‌کنیم، اگر با یک سال صبر، وضعیت بهتر شد، آن شرکت می‌تواند برای خرید دفتر اقدام کند.

سلطانی در ادامه با تاکید بر این که برای نماد سازی جریان دانش بنیان در کشور کاری نکرده‌ایم، تصریح کرد: کشور چاره‌ای جز حرکت به سمت دانش بنیان شدن ندارد، ما برج‌هایی مانند برج وکلا و پزشکان داریم، اما برجی به نام فناوری در سطح شهر و خیابان نداریم . این در حالی است که  جوان فارغ‌التحصیل باید ببیند که فناوری در کشور مهم و قابل حس کردن است و برای این منظور باید با تمام وجود به دنبال تحقق و فرهنگ سازی برای حرکت به سمت فناوری باشیم.

وی با تاکید بر ضرورت حمایت بیمه‌ای از شرکت‌های دانش بنیان گفت: تمام مالکان شرکت‌های بزرگ در دنیا، چندین بار شکست خورده‌اند و هر شکست، موفقیت بعدی را رقم زده است، از این رو با در نظر گرفتن بیمه بیکاری، افراد این فضا را راحت پذیرفته و جوانان نیز به تاسیس و فعالیت در شرکت‌های دانش بنیان تشویق می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به مورد حمایت نگرفتن استارتاپ‌ها گفت: ما نمی‌توانیم از استارت آپ‌ها حمایت کنیم، چرا که ثبت نشده‌اند، با ثبت و تغییر نام به دانش بنیان، می‌توان از استارت‌آپ‌ها حمایت کرد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور تاکید کرد: امیداوریم تبریز در فرهنگ سازی برای حرکت به سمت دانش بنیان شدن از تهران جلو بزند، رتبه‌ پنجم آذربایجان شرقی با استفاده از ظرفیت‌های موجود می‌تواتد ارتقا پیدا کند.

اکبر فرزین مقدم، جانشین مدیر منطقه علم و فناوری ربع رشیدی نیز در ادامه این مراسم اظهار کرد: منطقه ویژه فناوری ربع رشیدی به دنبال ایجاد اکوسیستم‌های فناوری و نوآوری برای توسعه فناوری‌های دانش بنیان در استان بوده که این نیز نیازمند فراهم کردن بسترهای لازم است.

وی با اشاره به افتتاح برج فناوری ربع رشیدی ادامه داد: این برج برای اولین بار در سطح کشور با حمایت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی و تعامل شرکت‌های دانش بنیان در تبریز افتتاح شد و برای سنوات بعدی به دنبال افزایش تعداد برج‌های فناوری در استان هستیم تا تبریز به عنوان شهر فناور مطرح شود.

وی با بیان این که سهم ما از صندوق نوآوری و شکوفایی ناچیز است، گفت: استان ما رتبه‌ پنجم را دارا است و تعداد شرکت‌ها نیز در استان ما نسبت به سایرین کم است، برای کسب جایگاه دوم، ۳۵۰ الی ۴۰۰ شرکت دانش بنیان باید تاسیس شوند.

این مجتمع 24 واحدی پس از مجتمع‌های فناوری امیر کبیر، شکوفایی شرکت‌های دانش بنیان، فناوری شریف، علوم پزشکی، همت و تربیت مدرس، هفتمین مجتمع فناوری کشور به شمار می‌آید.

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید