به همت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران

دبیرخانه دائمی تجاری سازی فناوری‌های پیشرفته ایران آغاز به کار میکند

کدخبر: ۲۶۲۶۶۰
اقتصادنیوز: رویداد تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته ایران به منظور پیوند بین صاحبان صنایع و صاحبان ایده به همت اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران ۵ اسفندماه برگزار می‌شود. قرار است دبیرخانه این رویداد در قالب پایگاه قابل اعتمادی برای برقراری این ارتباط بین این دو بخش به صورت دائمی فعالیت کند.

عدم پیوند و ارتباط بین صاحبان صنعت و صاحبان ایده به عنوان یک خلأ جدی مورد توجه قرار گرفت و هدف از برگزاری این رویداد نیز رفع این مساله است. نبود ارتباط بین این دو موجب شده صنعت و تجارت کشور همچنان به سبک و سیاق گذشته مدیریت شود و متأسفانه کشور از ایده‌ها و تکنولوژی‌های نو دور بماند.

در همین رابطه هما سادات‌گوشه، رئیس کمیته مشورتی تجارت بر اساس واقعیت‌های موجود اقتصاد کشور در نشست خبری رویداد تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته که در اتاق ایران برگزار شد، تصریح کرد: متأسفانه هنوز پایگاه قابل اعتمادی برای طرح و بیان چالش‌های ناشی از عقب‌ماندگی از فناوری‌های جدید صنعتی، تولیدی و تجاری که در کشورهای پیشرفته مورد استفاده است، وجود ندارد؛ در این راستا اتاق ایران پس از آسیب‌شناسی و کشف این خلأ، تصمیم گرفت دبیرخانه دائمی تشکیل دهد و آن را پایگاهی برای ایجاد ارتباط بین فعالان اقتصادی و صاحبان کسب‌وکارهای نو قرار دهد.

وی با بیان اینکه عبور از بعد سنتی اقتصاد، کاری است که باید مجدانه پیگیری شود، ادامه داد: رویداد تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته ایران (Iran Tech Plus 2019) قصد دارد فضایی پویا در زیرساخت‌های سنتی ایجاد کند و به روح اقتصاد کشور تحرک ببخشد.

صنم قطان، دبیراجرایی این رویداد از فعالیت دو ساله کمیته اجرایی خبر داد و تأکید کرد: کمیته اجرایی در چهار کمیته علمی، داوری، حقوقی و برگزاری فعالیت کرده و ارتباط مستمری با پارک‌های علم و فناوری، دانشگاه‌ها، واحدهای صنعتی و تشکل‌ها دارد.

وی از حضور دبیرخانه در شبکه‌های مجازی به منظور معرفی بهتر خبر داد و تصریح کرد: هدف ما این است که هم صاحبان ایده و اندیشه و هم سرمایه‌گذاران در ارتباط مستمر با هم باشند و بتوانند جدیدترین اطلاعات را از یکدیگر دریافت کنند.

سید مهدی علوی، دبیر کمیته علمی رویداد نیز با توجه به اینکه دنیا از منظر اقتصادی و صنعتی وارد انقلاب چهارم صنعتی شده است، تشریح کرد: ایران در این برهه حساس اقتصادی و صنعتی دچار عقب‌ماندگی شده و لازم است به همت کسب‌وکارهای نو که صنعت و نوآوری را در هم می‌آمیزد، این شکاف عمیق را از بین ببریم.

به باور وی اهمیت توجه به نوآوری و نفوذ آن در لایه‌های اقتصاد کشور موضوعی مهم و غیرقابل‌انکار است ، بنابراین باید به کمک سرمایه‌گذاران و نوآوران این مشکل را حل کنیم. این فضا به نیروی انسانی متبحر با مهارت‌های نو نیاز دارد که خوشبختانه از این نظر، وضعیت کشور مناسب است تنها باید سعی کنیم از این نیروها به بهترین شیوه بهره ببریم.

علوی با اشاره به این مطلب که ضریب دانش پایگی اقتصاد در دنیا بسیار پیشرفت کرده است، گفت: در حال حاضر با شکل جدیدی از اقتصاد مواجه هستیم که زیرساخت‌های ظهور آن در کشور آماده نیست. برای ایجاد بسترهای لازم باید بین دو بخش تولید و نوآوری، تعامل و پیوند ایجاد کنیم.

دبیر کمیته علمی این رویداد با اشاره به اینکه ذائقه و سلیقه بازار تغییر کرده و برای پاسخ به آن باید از شیوه‌های جدید استفاده کرد، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالا در زیست‌بوم نوآوری کشور و وجود برخی الزامات آن، می‌توان با جهت‌دهی به نیروهای خلاق، نیازهای صنعتی کشور را با ایده‌ها و راهکارهای جدید، برآورده کنیم.

علوی همچنین به محورهای اصلی این رویداد که قرار است ۵ اسفندماه در اتاق ایران برگزار شود، اشاره کرد و گفت: محیط زیست، سلامت و بهداشت، انرژی، حمل‌ونقل، صنایع غذایی و شهر هوشمند، محورهای رویداد تجاری‌سازی فناوری‌های پیشرفته ایران را تشکیل می‌دهند.

قرار است در این روز ۲۰ طرح برگزیده معرفی شوند و جزئیات ۲۰ طرح دیگر نیز در خلال برنامه مطرح شود. برای برگزاری این نشست که به همت غلامحسین شافعی، رئیس و احمد پورفلاح، مشاور عالی رئیس اتاق ایران برنامه ریزی شده است، حفظ حقوق مالکیت معنوی ایده‌ها و پایین آوردن ریسک احتمالی در قراردادهایی که ممکن است با معرفی طرح‌ها بین سرمایه‌گذاران و صاحبان ایده منعقد شود به عنوان یک اولویت مطرح است.

علاقمندان می‌توانند برای دسترسی به اطلاعات بیشتر به پایگاه irantechplus.com مراجعه کنند.

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید