زیدآبادی خطاب به دو وزیر پزشکیان؛ به جای اینکه در دفترتان بنشینید یک توک پا به کیلومتر ۱۱ جاده مخصوص سر بزنید

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۵۵۴۶۷
اقتصادنیوز: احمد زیدآبادی در یادداشتی نوشت که چند کارخانه صنعتی با صدها کارگر در معرض تعطیلی قرار دارند و تاکنون هیچ واکنش مؤثری از سوی مسئولان دیده نشده است.
زیدآبادی خطاب به دو وزیر پزشکیان؛ به جای اینکه در دفترتان بنشینید یک توک پا به کیلومتر ۱۱ جاده مخصوص سر بزنید

 

به گزارش اقتصادنیوز، احمد زیدآبادی فعال اصلاح طلب، در کانال تلگرامی خود نوشت:

ناسلامتی شماها یکی مسئول صنعت و دیگری مسئول وضعیت کارگران در این کشور هستید! حدود دو هفته است من دارم داد می‌زنم که چند کارخانهٔ تولید صنعتی با صدها کارگر در معرض قلع و قمع هستند، اما دریغ از یک واکنش مختصر از طرف شما!

به جای اینکه در دفترتان بنشینید یک توک پا به کیلومتر ۱۱ جادهٔ مخصوص کرج سر بزنید و ببینید کارآفرینان و کارگران شرکت تکوین در دل‌شان چیست و در معرض چه مصیبتی قرار گرفته‌اند!.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
کارگزاری مفید