پاکستان: تفاهم ایران و آمریکا پیام اطمینان بخشی برای جامعه بین‌المللی و بازار‌ها است/ مشتاقانه در انتظار امضای رسمی توافق در ۱۹ ژوئن در ژنو هستیم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۹۱۳۳۱
اقتصادنیوز: وزیر خارجه پاکستان گفت: از تعهد آمریکا و ایران به تعامل و مشارکت در راستای تحقق صلح تقدیر می‌کنیم.
پاکستان: تفاهم ایران و آمریکا پیام اطمینان بخشی برای جامعه بین‌المللی و بازار‌ها است/ مشتاقانه در انتظار امضای رسمی توافق در ۱۹ ژوئن در ژنو هستیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از انتخاب، محمد اسحاق‌دار، وزیر خارجه پاکستان ضمن استقبال از توافق میان ایران و آمریکا، از تلاش‌های کشورهای منطقه در این راستا تشکر کرد.

اسحاق‌دار گفت: از تفاهمی که میان آمریکا و ایران حاصل شده است، به‌شدت استقبال می‌کنیم. تفاهم میان آمریکا و ایران پیام اطمینان‌بخشی برای جامعه بین‌المللی و بازارها است.

خبر مرتبط
نگرانی ها در کاخ سفید بالا گرفت/ جزئیات جلسات محرمانه درباره جنگ ایران چگونه فاش شد؟

اقتصادنیوز: آکسیوس به نقل از یک منبع در دولت آمریکا گزارش داد که نگرانی‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه برخی از حساس‌ترین مذاکرات ممکن است ضبط شده باشند.

وی افزود: از تعهد آمریکا و ایران به تعامل و مشارکت در راستای تحقق صلح تقدیر می‌کنیم. از حمایت عربستان سعودی، قطر، ترکیه، مصر و سازمان ملل متحد تشکر می‌کنیم.

او ادامه داد: از هر تلاشی برای تداوم مذاکرات درباره مسائل باقی‌مانده حمایت می‌کنیم. مشتاقانه در انتظار امضای رسمی توافق میان آمریکا و ایران در ۱۹ ژوئن در ژنو هستیم.

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O