کاهش تا ۱۰ درصدی قیمت خودرو در بازار

کدخبر: ۴۴۲۵۰۹
اقتصادنیوز : رئیس اتحادیه فروشندگان خودرو گفت: در پی مصوبه مجلس درباره آزاد سازی واردات خودرو، شاهد کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت خودرو‌های وارداتی، مونتاژی و داخلی هستیم.
کاهش تا ۱۰ درصدی قیمت خودرو در بازار

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ،سعید موتمنی افزود: قیمت خودروی سمند از ۲۴۵ میلیون به ۲۳۳ میلیون تومان، پژو جی ال ایکس از ۲۳۵ میلیون به ۲۲۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از ۲۵۵ میلیون به ۲۳۸ میلیون و ۲۰۶ تیپ ۵ از ۳۰۰ میلیون به ۲۸۵ میلیون تومان کاهش یافته است. 

وی اضافه کرد: قیمت خودرو‌های مونتازی مانند هایما از ۷۷۰ میلیون تومان به ۷۳۵ میلیون تومان و خودروی جک از ۷۵۵ میلیون تومان به ۷۲۰ میلیون تومان کاهش داشته است.

موتمنی با بیان اینکه بازار خودرو در حال حاضر در رکود کامل به سر می‌برد و کسی خریدار خودرو نیست گفت: این رکود قبلا هم بود، اما اکنون سنگین‌تر شده البته فروشنده زیاد، اما خریدار کم و معاملات در نقطه صفر قرار دارد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید