6 هزار نفر در این مرکز استخدام می‌شوند

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۰۶۷۱۱
اقتصادنیوز: رئیس مرکز حل اختلاف کشور از استخدام ۶ هزار نیروی شورا در سال آینده و برگزاری آزمون استخدامی خبر داد.
6 هزار نفر در این مرکز استخدام می‌شوند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام هادی صادقی در سفر به شیراز با حضور در مجتمع شماره یک شورای حل اختلاف و دادگاه صلح از شعب فعال این دو مجتمع بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور رئیس کل دادگستری و جمعی از مسئولان قضایی استان فارس انجام شد، رئیس مرکز حل اختلاف کشور، با حضور در شعب ضمن بررسی روند ورود و رسیدگی به پرونده‌ها با کارکنان این بخش‌ها گفت‌وگو کرد.

خبر مرتبط
۵۵۰۰ نفر در این سازمان استخدام می‌شوند

اقتصادنیوز: رییس سازمان اورژانس کشور از استخدام ۵۵۰۰ نفر در این سازمان خبر داد.

صادقی در پاسخ به گلایه‌های کارکنان درباره مسائل حقوقی، معیشتی، رفاهی، بیمه‌ای و استخدامی، تأکید کرد: در چهار سال گذشته، حل مشکلات این کارکنان یکی از دغدغه‌های قوه قضاییه بوده است.

وی افزود: مشکل بیمه کارکنان شوراهای حل اختلاف برطرف شده و دریافتی آن‌ها به سطح حقوق اداره کار رسیده است.  

رئیس مرکز حل اختلاف کشور همچنین از استخدام ۶ هزار نیروی شورا در سال آینده و برگزاری آزمون استخدامی خبر داد و گفت: کارکنان شوراهای حل اختلاف با امتیازات ویژه می‌توانند در این آزمون شرکت کرده و به کارمند رسمی قوه قضاییه تغییر وضعیت دهند.

رجایی نسب رئیس کل دادگستری استان فارس نیز در حاشیه این بازدید با اشاره به حجم بالای پرونده‌های ورودی به شعب حل اختلاف و دادگاه‌های صلح و سازش، گفت: در برخی شعب، میزان صلح و سازش تا ۹۰ درصد و در برخی دیگر تا ۵۰ درصد بوده است که این امر نقش مهمی در کاهش حجم پرونده‌های قضایی دارد.

وی افزود: در حال حاضر، ۴۱۷ شعبه حل اختلاف در استان فارس فعال هستند و هزار و ۶۷۷ نفر در این شعب به مردم خدمات قضایی ارائه می‌دهند.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید