خبر وزیر درباره برگزاری آزمون استخدامی وزارت کار

کدخبر: ۷۱۹۴۸۵
اقتصادنیوز: وزارت کار ۴۰۰ بازرس کار استخدام می‌کند.
خبر وزیر درباره برگزاری آزمون استخدامی وزارت کار

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، معاون روابط کار وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی از برگزاری آزمون استخدام وزارت کار با هدف جذب و به کارگیری ۳۵۰ تا ۴۰۰ بازرس کار خبر داد.

امروزه بحث پیشگیری از حوادث کار و پیروی از آیین‌نامه‌های قانونی از جمله اهداف بازرسان کار به شمار می‌رود که نه تنها در کاهش هزینه‌های اضافی ناشی از حوادث موثر است بلکه به دلیل منافع بلندمدت اجتماعی و اقتصادی نظیر حفظ نیروی کار و افزایش کیفیت تولید موجب ایجاد انگیزه در کارفرمایان می‌شود.

بازرسان کار با نظارت بر اجرای صحیح مقررات قانون کار و ضوابط حفاظت فنی و ایمنی در حفظ و صیانت از جان نیروهای کار، ارتقای کیفیت تولید و بهره‌وری و امنیت شغلی کارگران موثرند، از این رو هرچه نظارت بر کارگاه‌ها و محیط‌های کارگری کامل‌تر و به‌روزتر باشد، موجب کاهش حوادث ناشی از کار خواهد شد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید