خرید تضمینی پیاز تمدید شد+ جزئیات

کدخبر: ۷۱۹۹۴۵
اقتصادنیوز: مبه گفته دیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی برای حمایت از پیازکاران جنوب کشور، خرید تضمینی تا ۱۰ روز دیگر ادامه دارد.
خرید تضمینی پیاز تمدید شد+ جزئیات

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، محمدرضا طلایی، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از تمدید مدت زمان خرید تضمینی پیاز در کشور خبر داد و در این خصوص اعلام کرد: به دستور مستقیم غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی، روند خرید تضمینی پیاز از کشاورزان استان‌های جنوبی کشور به مدت ۱۰ روز دیگر تمدید شد و این طرح تا تاریخ ۵ خردادماه ادامه خواهد داشت.

خبر مرتبط
خرید توافقی پیاز آغاز شد

اقتصادنیوز: معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با رد شایعات درباره تأثیر قیمت تضمینی بر تغییر الگوی کشت گفت: خرید توافقی پیاز برای حمایت از کشاورزان آغاز شده و شخم برخی مزارع گندم تنها ناشی از خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آب است.

وی افزود: این تصمیم در راستای حمایت از پیازکاران زحمت‌کش و جلوگیری از ضرر و زیان آنها در فصل برداشت اتخاذ شده است. با توجه به حجم بالای تولید در استان‌های جنوبی و نوسانات قیمتی بازار، استمرار خرید تضمینی اقدامی مؤثر برای تثبیت قیمت‌ها و جلوگیری از افت شدید درآمد کشاورزان خواهد بود.

طلایی همچنین تأکید کرد: سازمان تعاون روستایی به‌صورت میدانی و با حداکثر ظرفیت، فرآیند خرید را در مراکز جمع‌آوری پیاز دنبال می‌کند و این روند تا پایان مهلت تمدیدشده ادامه خواهد داشت.

گفتنی است پیش از این نیز، وزارت جهاد کشاورزی با هدف ساماندهی بازار محصولات کشاورزی، طرح‌های مشابهی در خرید تضمینی محصولات اساسی به اجرا گذاشته بود.

این اقدام، علاوه‌بر تضمین امنیت معیشتی کشاورزان، به متعادل‌سازی بازار و تنظیم بهینه زنجیره تأمین در کشور کمک شایانی خواهد کرد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید