پیش بینی قیمت دلار در روزهای آینده/ سقوط قیمت ها در راه است؟

اقتصادنیوز در گزارشی با عنوان «کاهش همزمان قیمت دلار و طلای جهانی/ ترمز سکه کشیده شد / جدال ادامه دار خریداران و فروشندگان بیت کوین» به بررسی وضعیت قیمت طلا پرداخت. بخشی از این گزارش را در ادامه می خوانید؛
امروز قیمت دلار تهران معاملات را با گپ منفی در پله ششم کف کریدور نهم بازگشایی کرد و با ادامه نوسان منفی دو کانال عقب نشست و وارد کریدور هشتم شد و تا پله نهم کانال هشتم کریدور هشتم کاهش یافت.
پیشبینی قیمت دلار تهران به نقل از تحلیلگران و معاملهگران فنی، با توجه به بازگشایی معاملات دلار تهران در پله ششم کف کریدور نهم و عقبنشینی به پله نهم کانال هشتم، محدوده حمایتی کلیدی در همین کانال هشتم، بهویژه بین پلههای هشتم و نهم، اهمیت زیادی پیدا کرده است.
حفظ این حمایت میتواند از سقوط بیشتر قیمت جلوگیری کند و در صورت واکنش مثبت بازار به این محدوده، امکان تثبیت و حتی رشد محدود تا انتهای کریدور هشتم وجود دارد. در مقابل، شکست این مرز حمایتی ممکن است قیمت دلار تهران را به کانالهای پایینتر بکشاند و ریسک نزول بیشتر را افزایش دهد. محدوده مقاومتی نزدیک به کف کریدور نهم همچنان بهعنوان مانع اصلی برای بازگشت سریع قیمت مطرح است.
قیمت دلار هرات هم معاملات امروز را در پله دوم کف کریدور نهم استارت زد و در ابتدا با نوسان مثبت تا پله نهم این کانال پیش رفت و سپس با تغییر روند و نوسان منفی دو کانال پایین آمد و وارد کریدور هشتم شد و تا کف کانال هشتم کریدور هشتم کاهش یافت. قیمت دلار هرات در لحظه نگارش این گزارش در پله چهارم کانال هشتم کریدور هشتم در معامله بود.
به نظر تحلیلگران ، دلار هرات که امروز از پله دوم کف کریدور نهم شروع کرد و پس از نوسان مثبت تا پله نهم، دوباره به کانال هشتم بازگشت، در موقعیت حساسی قرار گرفته است. حمایت اصلی در پلههای پایینتر کانال هشتم، به ویژه نزدیک کف کانال هشتم، یک مرز کلیدی برای تثبیت قیمت خواهد بود.
در صورت حفظ این محدوده حمایتی، میتوان انتظار داشت که دلار هرات دست کم تا میانه کانال هشتم تثبیت شود یا حتی به سمت سقف کانال هشتم حرکت کند. اگر این حمایت شکسته شود، احتمال ادامه کاهش قیمت تا کانالهای پایینتر وجود دارد. مقاومت اصلی این بازار در نزدیکی سقف کریدور نهم واقع است که برای هرگونه صعود مستحکم باید از آن عبور کرد.
همچنین قیمت درهم امارات معاملات امروز را با گپ منفی 450 تومانی در نرخ 24 هزار و 500 تومان آغاز کرد و در ابتدا 100 تومان افزایش یافت و سپس با تغییر روند، نزولی شد و با از دست دادن این کانال تا سطح 23 هزار و 850 تومان کاهش یافت.
به عقیده معامله گران فنی درهم امارات در حوالی 23 هزار و 700 تومان حمایت کلیدی دارد که حفظ این سطح برای ثبات قیمت اهمیت زیادی دارد. در صورت از دست دادن این حمایت، احتمال کاهش قیمت تا محدوده نزدیک به 23 هزار و 450 تومان وجود دارد. مقاومتهای اصلی در محدوده 24 هزار و 700 تومان تا 24 هزار و 900 تومان قرار گرفتهاند که برای هرگونه افزایش قابل توجه قیمت باید این مقاومتها شکسته شوند.
ارسال نظر