افزایش ساعت کار میادین میوه و تره بار از فردا

کدخبر: ۳۹۹۴۰۸
اقتصادنیوز :‌ساعت کار میادین و بازارهای میوه و تره بار در ایام پایانی سال و به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان از فردا 3 ساعت و نیم افزایش می‌یابد.
افزایش ساعت کار میادین میوه و تره بار از فردا

به گزارش اقتصادنیوز ، روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای، اعلام کرد: از روز دوشنبه 25 اسفند تا روز جمعه 29 اسفند، 253 میدان و بازار میوه و تره بار از ساعت 7 و 30 دقیقه صبح تا ساعت 8 و 30 دقیقه شب به صورت یک‌سره باز هستند.

براساس این اطلاعیه، علاوه بر حذف زمان تعطیلی یک ساعت و نیمه بین روز، میادین و بازارهای میوه و تره بار نیم ساعت زودتر و از ساعت 7 و 30 صبح شروع به کار کرده و یک ساعت و نیم دیرتر و در ساعت 8 و 30 دقیقه شب به کار خود پایان می‌دهند.

به موجب این اطلاعیه، میادین میوه و تره بار در روز شنبه سی‌ام اسفند نیز از ساعت 7 صبح تا ساعت 11 و 30 دقیقه قبل از ظهر و به عبارتی، تا یک ساعت و 37 دقیقه قبل از لحظه تحویل سال باز بوده و نسبت به خدمات‌رسانی به شهروندان تا آخرین ساعات سال 1399 اقدام می‌کنند.

روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از شهروندان درخواست کرده است تا به منظور حفظ سلامتی خود و سایر شهروندان، هنگام مراجعه به میادین و بازارهای میوه و تره بار، ضمن رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش، تا جای ممکن فاصله فیزیکی خود را با دیگران حفظ کنند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید