محکومیت آقای شهردار به 20 سال حبس

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۶۲۱۳۸۰
اقتصادنیوز: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: حکم قطعی پرونده فساد در شهرداری سابق ارومیه صادر شد .
محکومیت آقای شهردار به 20 سال حبس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس،  ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی اظهار داشت: حکم قطعی پرونده فساد در شهرداری سابق ارومیه صادر شد.

وی افزود: در این حکم شهردار وقت علاوه بر ۲۰ سال حبس قطعی به انفصال دائم از خدمات دولتی، جزای نقدی و ردمال محکوم شد.

 

عتباتی گفت: جرایم ارتکابی شهردار سابق ارومیه ارتشاء، اختلاس، تضییع اموال شهرداری و سوءاستفاده از مقام و موقعیت شغلی برای جلوگیری از اجرای قوانین مملکتی است.

وی عنوان کرد: شهرداران وقت مناطق، مدیران حوزه‌های پیشگیری از تخلفات ساختمانی و سایر متهمان نیز به تناسب رفتار‌های مجرمانه به مجازات‌های حبس، انفصال از خدمات دولتی، جزای نقدی و ردمال محکوم شده اند.

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید