ابوظبی محور مذاکرات جنگی شد/ رایزنی قطر و امارات درباره جنگ غزه

کدخبر: ۶۵۱۰۶۳
اقتصادنیوز: تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در ابوظبی با محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی دیدار و گفت وگو کرده است. آنها در این دیدار تاکید کردند:قطر و امارات متحده عربی از تلاش‌ها برای توقف جنگ در غزه و دستیابی به صلح فراگیر و دائمی بر اساس راه حل دو کشوری که امنیت و ثبات در منطقه را تامین می‌کند، حمایت می‌کنند.
ابوظبی محور مذاکرات جنگی شد/ رایزنی قطر و امارات درباره جنگ غزه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، امیر قطر و رئیس امارات متحده عربی در ابوظبی با هم دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه به ویژه تحولات غزه گفت وگو کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، دو طرف در این دیدار درباره روابط دوجانبه و اقدامات مشترک در چارچوب شورای همکاری خلیج فارس با هم رایزنی کرده‌اند.

امیر قطر و رئیس امارات متحده عربی همچنین درباره تحولات منطقه‌ای و بین المللی به ویژه تحولات غزه و اراضی اشغالی فلسطین یا یکدیگر گفت وگو کرده‌اند.

پس از گذشت ۲۴۰ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اشغالگر طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۴۰ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت را در یک منطقه کوچک که سال‌ها در محاصره بوده، شکست دهد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در مناطق مختلف نوارغزه و همچنین حمله به گذرگاه رفح از دست داده است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید