شاخص کیفیت هوای قم به ۷۹۷ رسید!/ شهروندان این توصیه‌ها را جدی بگیرند

کدخبر: ۶۵۸۴۴۱
اقتصادنیوز: شاخص کیفیت هوای شهر قم امروز ۱۸ تیرماه با عدد ۷۹۷ در وضعیت خطرناک قرار دارد.
 شاخص کیفیت هوای قم به ۷۹۷ رسید!/ شهروندان این توصیه‌ها را جدی بگیرند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، بر اساس اطلاعیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، با توجه به اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست امروز مورخ ۱۸ تیرماه، شاخص کیفیت هوای شهر قم با عدد ۷۹۷ به علت آلاینده ذرات معلق (PM۱۰ ) در وضعیت خطرناک قرار دارد و افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان، مبتلایان آسم و زنان باردار باید از منزل خارج نشوند و فعالیت‌های خود را به حداقل برسانند و افراد دیگر باید از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب کنند.

خبر مرتبط
آخرین وضعیت آلودگی هوای پایتخت تهران

اقتصادنیوز: کیفیت هوا در اکثر نقاط تهران در وضعیت قابل قبول قرار دارد.

ضروری است همشهریان گرامی جهت خودمراقبتی و حفظ سلامت خود توصیه‌های بهداشتی را رعایت فرمایند.

 به منظور کاهش تماس مستقیم با آلاینده هوا از خروج غیرضروری از ساختمان (منزل یا محل کار) پرهیز نمایید و همواره هشدارهای اداره هواشناسی و شاخص کیفیت هوا که توسط مرکز بهداشت استان اعلام می‌شود مورد توجه قرار گیرد.

 اگر الزاماً  بایستی در فضای آزاد فعالیت کنید زمان آن را به حداقل ممکن کاهش دهید.

  افرادی که به اقتضای کاری چند ساعت در فضای باز قرار می‌گیرند از ماسک تنفسی مناسب و استاندارد استفاده نمایند.

 از انجام فعالیت‌های بدنی شدید و ورزش سنگین به ویژه اگر دارای مشکلات تنفسی و آسم یا بیماری‌های قلبی عروقی هستید، خودداری نمایید.

 با توجه به کاهش میدان دید افقی در محورهای مواصلاتی استان و امکان بروز تصادفات، احتیاطات و تدابیر لازم توسط رانندگان خودروها اتخاذ شود.    

 به منظور کاهش استرس به سیستم قلب و عروق از استعمال محصولات دخانی از قبیل سیگار و قلیان خودداری نمایید.

جهت تسهیل خروج املاح و ذرات آلوده از بدن، نوشیدن آب زیاد توصیه می‌شود.

شستشوی صورت با آب و صابون و نیز شستشوی مجاری تنفسی فوقانی به منظور کاهش عوارض و حساسیت موثر است.

 استفاده از رژیم غذایی مناسب از قبیل استفاده کافی از سبزیجات و میوه‌جات از قبیل سیب، لیمو، کلم، کرفس، فلفل و مصرف شیر و لبنیات کم چرب توصیه می‌شود.

 اگر دارای آسم هستید یا نشانه‌هایی مانند کوتاهی تنفس، سرفه و خس خس کردن و درد قفسه سینه را مشاهده نمودید برنامه درمانی خود را دنبال کنید و اگر نشانه‌ها برطرف نشد با پزشک خود مشورت نمایید.

 متصدیان واحدهای صنفی عرضه مواد غذایی موکداً از قرار دادن محصولات غذایی آماده مصرف از قبیل آجیل و خشکبار، آبمیوه و بستنی و اغذیه و تجهیزات مورد استفاده در خارج واحد و کنار معابر عمومی در معرض آلودگی خودداری نمایند.

در شرایط بروز پدیده گرد و غبار هوا متولیان برگزاری مراسم عزاداری یا ایستگاه‌های صلواتی از تهیه توزیع نذورات خوراکی فله در اماکن روباز خودداری و محصولات بسته بندی توزیع شود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید