شهردار گناوه دستگیر شد/علت چه بود؟

کدخبر: ۶۶۵۷۲۵
اقتصادنیوز: رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: شهردار و ۳ نفر از کارمندان شهرداری بندر گناوه به اتهام دریافت رشوه دستگیر شدند.
شهردار گناوه دستگیر شد/علت چه بود؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مهدی مهرانگیز با اشاره به موضوع دستگیری شهردار و چند عضو شهرداری این بندر اظهار کرد: شهردار گناوه به همراه ۳ نفر از کارمندان شهرداری این بندر به اتهام دریافت رشوه در امروز (یکشنبه) بازداشت شدند.

رئیس کل دادگستری استان بوشهر افزود: همچنین دستور بازداشت یک فرد دیگر که با این پرونده در ارتباط بوده و خارج از استان حضور داشته، صادر شده است.

وی گفت: دستگیری این افراد بر اساس دریافت گزارش‌هایی مبنی بر رشوه خواری است که با رصد اطلاعاتی و اقدام قاطع دستگاه قضائی و مجموعه امنیتی استان بوشهر انجام شده است.

وی گفت: این افراد برای صدور مجوزها و سپردن پروژه‌های شهرداری به پیمانکاران رشوه دریافت می‌کردند که تحقیقات در رابطه با این پرونده ادامه دارد.

شهر بندر گناوه از مهمترین بنادر کشور در شمال استان بوشهر و مرکز این شهرستان است.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید