رگبار و وزش باد شدید در راه این مناطق کشور

کدخبر: ۷۱۶۳۲۰
اقتصادنیوز: امشب در ارتفاعات واقع در نوار شمالی کشور و ارتفاعات جنوب کرمان بویژه در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ داد.
رگبار و وزش باد شدید در راه این مناطق کشور

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:روز جمعه در نیمه شرقی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما مستقر می‌شود و در اردبیل و غرب سواحل دریای خزر نیز وزش باد جنوبی و افزایش نسبی دما رخ می‌دهد.

صادق ضیائیان اظهارداشت:  امشب در ارتفاعات واقع در نوار شمالی کشور و ارتفاعات جنوب کرمان بویژه در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ داد.

وی ادامه داد:امشب در اغلب استان‌های کشور شاهد افزایش ابر، رگبار پراکنده و وزش باد شدید خواهیم بود. ضمن اینکه روز دوشنبه نفوذ جریانات خنک به سواحل دریای خزر اتفاق خواهد افتاد.

او بیان کرد : امشب در ارتفاعات واقع در نوار شمالی کشور و ارتفاعات جنوب کرمان بویژه در ساعات پایانی افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ دهد.

خبر مرتبط
وضعیت تردد در کندوان

اقتصادنیوز: کندوان دوطرفه شد.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: همچنین در ارتفاعات جنوب آذربایجان غربی و کرمان رگبار و رعد و برق و ریزش تگرگ انتظار می‌رود. امشب در دامنه‌های جنوبی البرز افزایش وزش باد گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود.

ضیائیان گفت: جمعه در نیمه شرقی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما مستقر می‌شود و در اردبیل و غرب سواحل دریای خزر نیز وزش باد جنوبی و افزایش نسبی دما رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی کشور بیان کرد: همچنین طی دو روز اخیر در مناطقی از شمال غرب و غرب کشور وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک از کشور همسایه عراق دور از انتظار نیست.

وی افزود: شنبه در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین و البرز افزایش ابر گاهی رگبار باران کاهش نسبی دما وزش باد شدید و گردوخاک پیش بینی می‌شود.

او گفت: در جنوب آذربایجان غربی، کردستان، غرب کرمانشاه و شمال همدان رگبار و رعد و برق و ریزش تگرگ انتظار می‌رود.

وی افزود: یکشنبه در دامنه‌های زاگرس مرکزی شامل استان‌های کرمانشاه، همدان، مرکزی، جنوب کردستان و زنجان و استانهای واقع در دامنه‌های جنوبی البرز شامل قزوین، البرز و تهران و همچنین بعد از ظهر در ارتفاعات شمال شرق و شرق کشور افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق رخ میدهد.

مدیرکل سازمان هواشناسی کشور همچنین اظهار کرد: دوشنبه با نفوذ جریانات خنک به سواحل دریای خزر ابرناکی، بارش و کاهش دما در این مناطق و استانهای اردبیل خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی پیش بینی میشود.

وی  ادامه داد: همچنین طی این روز شمال غرب کشور و شمال استانهای همدان، مرکزی و قزوین ابرناکی و رگبار و رعد و برق پیش بینی می شود و ساعات بعد از ظهر در مناطقی از مرکز شرق و شمال شرق افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید