قالیباف: ترامپ در توهم است/ اهل تسلیم نیستیم

کدخبر: ۷۱۹۹۱۴
اقتصادنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی، ریشه آشوب در منطقه غرب آسیا را حمایت‌های آمریکا از مافیای صهیونیستی برشمرد و گفت: اسرائیل به مثابه نیروی نیابتی آمریکا در منطقه عمل می‌کند و ایران خواستار تحریم سیاسی، اقتصادی و تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است.
قالیباف: ترامپ در توهم است/ اهل تسلیم نیستیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، محمدباقر قالیباف چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ماه در نوزدهمین کنفرانس بین‌المجالس کشورهای اسلامی که به میزبانی شهرجاکارتا کشور اندونزی در حال برگزاری است در سخنانی گفت: افتخار بزرگی است که در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه بین المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در کنار شما بزرگواران و در کشور دوست و برادر اندونزی حضور دارم.

وی افزود: با کمال خرسندی، از طرف مجلس شورای اسلامی ایران، به همراه شما بیست و پنجمین سالگرد تاسیس PUIC را گرامی می‌داریم. این اتحادیه در طول این ربع قرن شاهد پیشرفت‌هایی در تقویت همگرایی سیاسی اجتماعی و پیگیری آرمان‌های مشترک بوده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مایلم، این دستاورد را به آقای «محمد قریشی نیاس» دبیر کل و اعضای دبیرخانه PUIC تبریک بگویم. این اجلاس فرصت مغتنمی است تا ضمن مرور دستاوردهای گذشته، افق‌های جدیدی برای همگرایی بیشتر در جهت پیشبرد اهداف امت اسلامی ترسیم کنیم و صادقانه باید اذعان کنیم که هنوز کارهای زیادی برای استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی در جهت رفع چالش‌های جهان اسلام، پیش روی ما قرار دارد.

قالیباف گفت: همچنین خرسندم که این رویداد تاریخی در بزرگترین کشور مسلمان جهان، اندونزی، برگزار می‌شود، از ملت، دولت و مجلس اندونزی برای استقبال گرم، مهمان نوازی و سازماندهی این رویداد تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به دوران بی‌سابقه‌ای از تراکم چالش‌ها، تنش‌ها، عدم قطعیت‌ها، تغییر و تحولات سریع، افزایش تعرفه‌ها، تغییرات اقلیمی و بحران‌های محیط زیستی، از هم پاشیدگی تجارت جهانی و جنگ‌افروزی و ناامنی و حتی نسل کشی هدفمند در جهان، بیان کرد: اکنون، فرضیه وجود نظم بین‌المللی مبتنی بر قانون، با شک و تردید جدی مواجه شده و اعتماد به نهادهای بین‌المللی در پایین‌ترین سطح ثبت‌شده خود قرار دارد.

زخم کهنه فلسطین با بحران غزه بر پیکره امت اسلامی نمایان است

رئیس مجلس شورای اسلامی، نمونه بارز این چالش‌ها را در فلسطین عنوان کرد و گفت: مردم مظلوم فلسطین از طولانی‌ترین و خطرناک‌ترین اشغال شناخته شده در تاریخ معاصر رنج می‌برند. زخم کهنه فلسطین با بحران غزه، عمیق‌تر از همیشه بر پیکره امت اسلامی نمایان است.

قالیباف یادآور شد: در این سرزمین، نه با یک جنگ، که با یک نسل‌کشی تمام عیار روبرو هستیم که رژیم صهیونیستی از طریق بمباران کور مناطق غیرنظامی و یا از طریق نابودی خطوط تامین کمک‌های بشردوستانه، گرسنگی و بی‌آبی، زندان، ترور، شکنجه، آوارگی و ترک سرزمین مادری را بر مردم مظلوم غزه، تحمیل می‌کند.

رژیم صهیونیستی به مثابه نیروی نیابتی آمریکا در منطقه عمل می کند

وی با بیان اینکه جهان می‌داند همه این امور جنایت علیه بشریت محسوب می ‌شوند، گفت: اما واکنش‌ها بازدارنده و هم‌پایه نیست و این رژیم که بر اصول اشغالگری، نسل‌کشی و تبعیض نژادی بنا نهاده شده، اکنون مهم‌ترین منبع بی ثباتی و تهدید علیه جهان اسلام است. البته همگان می‌دانند این مافیای جنایتکار بدون چراغ سبز آمریکا قادر به این حجم از وحشی‌گری نیست. در واقع اسرائیل به مثابه نیروی نیابتی آمریکا در منطقه عمل می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در اینجا می‌خواهم از همه ملت‌های آزاده جهان در آفریقا، آسیا، اروپا و آمریکا و همه ملت‌های مسلمان که در کنار مردم غزه و فلسطین ایستاده‌اند، تشکر کنم. دفاع از حقوق مردم فلسطین، تعهد انسانی، اخلاقی و دینی در قبال مردمی است که مانند همه مردم جهان حق زندگی در امنیت، آزادی و ثبات را دارند.

قالیباف اضافه کرد: دفاع از فلسطین، دفاع از اسلامیت، انسانیت و عدالت خواهی است. اکنون و در بحبوحه اندوه ناشی از کشتار جمعی مردم غزه، اعضای این اتحادیه مهم پارلمانی، باید همکاری عملی خود را برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به توقف نسل کشی هدفمند به کار گیرند. امروز چشم کودکان و زنان غزه به تصمیم ما کشورهای اسلامی دوخته شده است.

وی با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره)، گفت: ایشان سال‌ها پیش گفت که اگر هر مسلمان سطل آبی بر رژیم صهیونیستی بریزد، این رژیم را سیل می‌برد، اما امروز رگ‌های حیات و شریان اقتصادی رژیم صهیونیستی از بعضی کشورهای مسلمان می‌گذرد.

باید اسرائیل را به پایان محاصره غزه مجبور کنیم

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که کشورهای اسلامی با یک تصمیم جمعی این رژیم را به پایان محاصره غزه مجبور سازند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید