بیشترین پروندههای پلیس فتا مربوط به این پیامکهاست

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رییس پلیس فتا پایتخت با اشاره به اینکه بیشترین پروندههای ما مربوط به پیامکهای حاوی لینک آلوده است، گفت: همچنان لینکهای آلوده به شدت قریانی میگیرند، در این زمینه شهروندان باید هوشیار باشند.
سردار داود معظمیگودرزی اظهار کرد: بررسی پروندههای مرتبط با مرکز فوریتهای سایبری نشان میدهد تعداد زیادی از شهروندان به خاطر یک پیامک با دریافت لینک آلوده تحت عنوان ابلاغ حکم قضایی و یا بسته حمایتی دولت متضرر میشوند، این لینک ممکن است از طریق شمارههای شخصی و حتی دوستان شما واصل شود.
به گفته وی، زمانی که افراد روی این لینک کلیک میکنند به مرحله بعد ارجاع داده میشوند، در این مرحله با ورود اطلاعات کدملی، افراد به دست خود یک بدافزار روی گوشی نصب میکنند پس از نصب بدافزار، اطلاعات گوشی و بانکی افراد در دسترس آنها قرار میگیرد و متعاقب آن حساب بانکی افراد خالی میشود.
رییس پلیس فتا پایتخت تاکید کرد: به شهروندان تاکید میشود روی این لینکها کلیک نکنید زیرا هیچ سازمان رسمی از شمارههای شخصی پیامکهای این چنینی همچون سامانه ثنا و غیره برای افراد ارسال نمیکند، باید دقت داشته باشید که اگر نرمافزاری روی گوشی نصب میشود بدانید چه نوع نرمافزاری است و اگر نرمافزار دیگری به واسطه آن نصب شده و خود فرد اقدام به نصب آن نکرده باشد باید احتمال بدهد که یک بدافراز روی گوشی نصب شده و اطلاعات آنها را بجای دیگری منتقل میکند.
به گفته وی، اگر ناخواسته این نرمافزارها را نصب کردید اولین اقدام قطع اینترنت گوشی تلفن همراه افراد است، یا گوشی را در حالت پرواز قرار دهید تا ارتباط بدافزار با بیرون قطع شود و اگر بتوان این بدافزار را از حافظه گوشی حتی حافظه پنهان حذف کرد به طور قطع آن بدافزار از چرخه خارج میشود و نمیتواند اطلاعات شما را ارسال کند.
ارسال نظر