آموزش بوکس به زنان در این استان ممنوع شد

کدخبر: ۷۲۲۰۳۴
اقتصادنیوز: به گفته رییس هیات بوکس همدان آموزش این رشته از سوی باشگاه ها به بانوان استان با عنوان دفاع شخصی غیرقانونی بوده و مورد تایید این هیات ورزشی نیست.
آموزش بوکس به زنان در این استان ممنوع شد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، سعید دهقانی روز سه شنبه افزود: بوکس در رشته بانوان فعال نیست و تا زمانی که فدراسیون ابلاغیه رسمی در این رابطه صادر نکند، امکان فعالیت باشگاهی در این رشته وجود ندارد.

وی با بیان اینکه برخی بانوان علاقه مند از هیات بوکس استان همدان درخواست برگزاری دوره های آموزشی، مربیگری و داوری را داشته اند،اظهار کرد: هیات بوکس تابع تصمیمات فدراسیون است بنابراین امکان صدور مجوز برای فعالیت بانوان را نداریم.

خبر مرتبط
نتیجه اولین بازی فوتسال زنان در جام 2025+ برنامه تیم ملی

اقتصادنیوز: برد سخت فوتسال زنان ایران در جام ملت‌ها رقم خورد.

رییس هیات بوکس همدان اظهار کرد: فدراسیون بوکس پیگیری های را در رابطه با فعال سازی این ورزش برای بانوان انجام داده اما هنوز در این رابطه تصمیم گیری نشده است.

دهقانی با بیان اینکه فعالیت زیرزمینی بوکس در بخش بانوان غیرقانونی است،افزود: این موضوع می تواند سلامت ورزشکاران را با خطر روبرو کند، ضمن اینکه امکان حمایت بیمه ای از این افراد وجود ندارد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید