توضیحات سپاه درباره آتش گرفتن یک تریلی در یزد

کدخبر: ۷۲۲۳۹۱
اقتصادنیوز: بنا بر اعلام روابط عمومی سپاه الغدیر یزد همزمان با اعتراضات صنفی برخی از کامیون‌داران، شاهد انتشار گسترده فیلمی از آتش‌سوزی یک دستگاه تریلی در فضای مجازی بودیم که برخی از کانال‌ها و صفحات ضد:انقلاب تلاش کردند با سوء استفاده از این تصاویر، فضای عمومی جامعه را ملتهب و نهادهای رسمی از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مورد هجمه قرار دهند.
توضیحات سپاه درباره آتش گرفتن یک تریلی در یزد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، در این فیلم ادعا شده که یک تریلی وابسته به سپاه یزد به آتش کشیده شده که این ادعا کاملاً کذب و بی‌پایه و اساس است.

مطابق بررسی‌های دقیق صورت‌گرفته توسط نهادهای ذی‌ربط، این حادثه مربوط به ماه فروردین سال جاری بوده و در محدوده جاده فولاد آلیاژی یزد رخ داده است و دلیل آتش‌سوزی نیز یک نقص فنی در سیستم خنک‌کننده (کولر) تریلی بوده است.

خبر مرتبط
سپاه پاسداران بیانیه صادر کرد/ دست بر ماشه مهیای پاسخی پشیمان‌کننده به هرگونه اقدام خصمانه دشمن هستیم

اقتصادنیوز: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر بیانیه صادر کرد.

تریلی مذکور هیچ‌گونه وابستگی سازمانی یا مالکیتی به سپاه یا نهادهای مرتبط با آن نداشته و راننده آن نیز شخصی کاملاً عادی بوده است که ارتباطی با مجموعه‌های نظامی ندارد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید