انفجار مهیب لیبی را در خاموشی فرو برد

سرویس: اخبار سایر رسانه‌ها کدخبر: ۸۰۲۰۰۶
اقتصادنیوز: انفجار برق پایتخت لیبی و شهرهای ساحل غربی تا منطقه جبل نفوسه را قطع کرد.
انفجار مهیب لیبی را در خاموشی فرو برد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، به روایت  الجزیره، شرکت برق لیبی اعلام کرد که در پی وقوع انفجار در نزدیکی نیروگاه برق لیبی  فعالیت تعدادی از نیروگاه ها متوقف شده است. این در حالی است که لیبی از یک هفته قبل تاکنون شاهد موج حملات پهپادی ناشناس بوده است.

خبر مرتبط
حمله پهپادی به لیبی/ ضدهوایی ها فعال شدند/ یک نیروگاه برق هدف قرار گرفت

اقتصادنیوز: ​منابع خبری از حملات پهپادی به نیروگاه برق و یک پادگان نظامی نیروهای امنیتی در شهر زاویه در غرب این کشور خبر دادند.

بر اساس این انفجار برق پایتخت لیبی و شهرهای ساحل غربی تا منطقه جبل نفوسه قطع شد.

شرکت مذکور تاکید کرد که تیم های فنی اقدامات خود را برای شناسایی علت وقوع این انفجار در شهر الزاویه آغاز کرده اند.

تاکنون عامل حملات مذکور مشخص نشده و مقامات لیبی اعلام کرده اند که تحقیقات خود را برای شناسایی طرف های ذی ربط ادامه می دهند.

روز چهارشنبه نیز یک حمله دیگر در جنوب الزاویه باعث قطع برق مناطق گسترده از این شهر شده بود. شهر الزاویه در غرب پایتخت لیبی یکی از شهرهای مهم این کشور از حیث دارا بودن پالایشگاه های نفت و تأسیسات حیاتی به شمار می رود.

پربازدیدترین‌ها
از دست ندهید
لوتوس پارسیان - O