اردوغان: زلزله ترکیه بیش از 100 میلیارد دلار خسارت داشت

کدخبر: ۵۸۵۸۶۸
رئیس جمهور ترکیه گفت که طبق محاسبات اولیه ما، هزینه ویرانی‌های ناشی از زلزله به ۱۰۳.۶ میلیارد دلار می‌رسد
اردوغان: زلزله ترکیه بیش از 100 میلیارد دلار خسارت داشت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه بصورت آنلاین در «کنفرانس بین المللی خیرین» شرکت و در خصوص زمین‌لرزه‌های قهرمان‌ماراش گفت: طبق محاسبات اولیه ما، هزینه ویرانی‌های ناشی از زلزله به ۱۰۳.۶ میلیارد دلار می‌رسد و هیچ کشوری صرف نظر از وضعیت اقتصادیش نمی‌تواند به تنهایی با فاجعه‌ای در این مقیاس مقابله کند.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، اردوغان با بیان اینکه ۵۰ هزار و ۹۶ نفر در این زلزله جان باختند گفت که در این زلزله ۶۸۰۷ شهروند خارجی و سوری نیز جان خود را از دست دادند.

هشدار روسیه درباره جنگنده های اف 16 در اوکراین/ جنگ هسته ای در راه است؟

وی افزود: تعداد ساختمان‌های ویران شده٬ آسیب‌دیده و یا غیرقابل استفاده در ۱۱ استان زلزله‌زده به ۲۹۸ هزار و تعداد واحد‌های مستقل به ۸۷۶ هزار مورد افزایش یافته است.

اردوغان با اشاره به روند بازسازی مناطق زلزله زده گفت: از اهداف اصلیمان احداث بنا‌ها به میزان مورد نیاز در مناطق زلزله زده است. سال نخست ۳۱۹ هزار باب و مجموعا ۶۵۰ باب مسکن تحویل خواهیم داد.

وی تاکید کرد که زیر و رو ساختار، کسب و کار‌ها را مطابق ارزش‌های تاریخی و فرهنگی مجددا بازسازی خواهند کرد.

اردوغان با اشاره به اینکه راه اندازی شهرک‌های چادری، کانتینری و ساختمان‌های پیش ساخته ادامه می‌دهند گفت: با نصب ۱۰۸ هزار کانتینر در مدت دو ماه، نیم میلیون نفر را اسکان خواهیم داد.

وی افزود: روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به زلزله زدگان سوریه توسط کشور‌های سوم را تسهیل کرده و به رویکرد خود ادامه خواهیم داد.

اردوغان تصریح کرد: در این روز‌های سخت؛ همبستگی همه دوستانمان؛ اتحادیه اروپا، سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی و نهادهایش را هیچ وقت فراموش نمی‌کنیم.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید