رونمایی ارتش پوتین از یک پهپاد جدید مرگبار + عکس

کدخبر: ۵۸۸۴۸۷
اقتصادنیوز: ارتش پوتین پهپاد جدیدی طراحی کرده‌اند که قادر است برای مدت طولانی قبل از حمله به هدف در خواب زمستانی فرو رود.
رونمایی ارتش پوتین از یک پهپاد جدید مرگبار + عکس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرانلاین، پهپاد جوکر FPV در دسته مهمات پرسه‌زن طبقه‌بندی می‌شود اما با همه آن‌ها یک تفاوت اساسی دارد. به گزارش خبرگزاری تاس این پهپاد جدید روسی برای در امان ماندن از جنگ الکترونیک به خواب می‌رود.

پاپیولارمکانیک گزارش داد، این پهپاد جدید قرار است کمکی برای روسیه در میدان نبرد اوکراین باشد که به صورت روز افزون شاهد نقش آفرینی موثر پهپادها است.

5888882

دیمیتری کوزیاکین، مدیر کل مرکزی که طراحی این پهپاد را انجام می‌دهد درباره این پروژه نوآورانه توضیح می‌دهد: «این پهپادهای کنترل از راه دور می‌توانند تا چند هفته در نزدیکی هدف به خواب زمستانی فرو روند و در این حالت پهپاد قابل شناسایی نیست. این پهپاد طوری طراحی شده است که بر فراز ساختمان‌های بلند قرار گیرد و با کمین در نزدیکی هدف مدت زمان حمله تا اصابت را به چند ثانیه کاهش می‌دهد. هر اپراتور می‌تواند تا ۱۵ پهپاد را در موقعیتی قرار داده و هنگام حمله بیدار و پرتابشان کند.»

روس‌ها تا اینجای نبرد اوکراین از پهپادهای گوناگونی چون شاهد، اورلان و لنست در میدان نبرد استفاده کرده‌اند و در صورت عملیاتی شدن جوکر توان تازه‌ای به زرادخانه پهپادی آن‌ها افزوده خواهد شد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید