وزیر ارتباطات: اگر واقعاً می‌خواهیم اینترنت باکیفیت داشته باشیم، باید وی‌پی‌ان‌ها و فیلترشکن‌ها از گوشی‌های مردم حذف شود/ به شرایط قبل برمی‌گردیم

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۶۶۸۱۴
اقتصادنیوز: وزیر ارتباطات گفت: نکته مهم این است که اگر واقعاً می‌خواهیم اینترنت باکیفیت داشته باشیم، باید وی‌پی‌ان‌ها و فیلترشکن‌ها از گوشی‌های مردم حذف شود. این یک بحث مبنایی است و استدلال قوی هم دارد.
وزیر ارتباطات: اگر واقعاً می‌خواهیم اینترنت باکیفیت داشته باشیم، باید وی‌پی‌ان‌ها و فیلترشکن‌ها از گوشی‌های مردم حذف شود/ به شرایط قبل برمی‌گردیم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات تصریح کرد: واقع ماجرا این است که ما باید عوامل ریشه‌ای را شناسایی کنیم و برای آن‌ها تدبیر داشته باشیم. بحث ارتباطات قطعاً عامل ثانویه است. یعنی وقتی در حوزه‌های مختلف مسئله‌ای حل نشده باقی می‌ماند، اولین جایی که آسیب می‌بیند حوزه ارتباطات است.

هاشمی ادامه داد:‌ تا زمانی که مسائل ریشه‌ای حل نشود، عملاً نمی‌توان گفت حکمرانی شایسته، قانونمند و موفقی داریم. تجربه هفت ـ هشت سال اخیر هم نشان داده که این موضوع یک مسئله جدی است که باید در زمان خودش به تفصیل درباره آن صحبت شود.

وی افزود: اگر به قطعی‌های سال‌های اخیر نگاه کنیم، می‌بینیم که گاهی از یک سکو شروع می‌شود، بعد به اینترنت می‌رسد و در نهایت کل ارتباطات کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این نشان می‌دهد که حکمرانی فضای مجازی صرفاً با ابزار فنی امکان‌پذیر نیست. فضای مجازی، فضای واقعی زندگی مردم است و همه باید پای کار بیایند و مسئولیت خودشان را بپذیرند.

شرایط به وضعیت قبل بازمی‌گردد

وزیر ارتباطات تأکید کرد: نکته مهم این است که اگر واقعاً می‌خواهیم اینترنت باکیفیت داشته باشیم، باید وی‌پی‌ان‌ها و فیلترشکن‌ها از گوشی‌های مردم حذف شود. این یک بحث مبنایی است و استدلال قوی هم دارد. تا زمانی که مردم به دلیل نیازهای واقعی مجبور به استفاده از فیلترشکن باشند، هم شبکه آلوده می‌شود، هم از نظر امنیتی ضد امنیت است و هم هزینه‌های زیادی به زندگی مردم تحمیل می‌کند.

به گفته هاشمی، این مسئله باید در کشور حل شود و ما در این مسیر حتماً با جدیت تلاش خواهیم کرد.

 

 

ارسال نظر

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان