یک واردکننده غیررسمی خودرو در گفت‌وگو با اقتصادنیوز

با مجوز و ارتباطات خاص واردات هر خودرویی امکان پذیرست

کدخبر: ۱۲۱۸۹۵
در حالی که واردات خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی‌سی به بازار ایران ممنوع است، افرادی هستند که وارد کردن این خودروها را امری ساده می‌دانند و جدا از وارد کردن این خودروها، گاه خودروی خریداری شده متقاضیان را که در گمرک است ترخیص می‌کنند و امور گمرکی را برای آنها انجام می‌دهند.
با مجوز و ارتباطات خاص واردات هر خودرویی امکان پذیرست
سپیده معظمی:

واردات خودروهای لوکس بالای 2500 سی‌سی به ایران در حالی انجام می‌گیرد که این امر توسط وزارت صنعت ممنوع اعلام شده است. طبق بررسی‌های انجام شده، در بعضی از سایت‌های آنلاین آگهی‌ها برای وارد کردن خودروها یا فروش آنها نشان می‌دهد که برخی افراد هستند که خودروهای خاص و لوکس را به ایران وارد می‌کنند.

 در این زمینه یک واردکننده غیررسمی خودرو در گفت‌وگو با اقتصادنیوز مدعی است: هر خودرویی از برندهای بنز، پورشه، مازراتی و بی‌ام‌دبلیو که مشتریان درخواست کنند می‌توان وارد کرد، تنها بهتر است 12 سیلندر نباشد. البته تنها دلیل این شخص برای وارد نکردن خودروهای 12 سیلندر هزینه سرسام‌آور آن است و به گفته او وارد کردن این خودروها به صرفه‌‌ نیست.

به گفته این فعال بازار حتی قبل از وارد کردن خودروهای درخواستی مشتریان، پیش‌پرداختی بابت وارد کردن این خودروها دریافت نمی‌کند و تنها قردادی سفت و سخت میان دو طرف برای محکم‌کاری بسته می‌شود که مشتری پشیمان نشود و از طرفی هم به خودروی مورد نظر خود دست یابد.

بر حسب گفته‌های این فرد، بهتر است خود متقاضی پروفرم مربوط به خودروی درخواستی را پر کند تا مشکلی در وارد کردن مدل، شماره شاسی و... خودرو رخ ندهد.
به هر شکل اگر فرد متقاضی تمایل داشته باشد، شخص واردکننده امور مربوط به خرید، ثبت سفارش، مجوزهای مربوطه، ثبت پلاک و مابقی کارها را انجام می‌دهد. در غیر این‌صورت خود فرد می‌تواند این امور را انجام دهد یا می‌تواند خودرو را از کشور دیگر خریده و به گمرک ایران تحویل دهد، که پس از آن شخص واردکننده برای امور مربوطه اقدام کند.

با این حال، این شخص واردکننده توصیه می‌کند اگر شخص متقاضی، خودش خودرو را به گمرک ایران وارد کند به لحاظ هزینه به‌صرفه‌تر می‌شود. به عنوان نمونه وارد کردن خودروی پورشه 911 turbo s مدل 2016 فول امکانات که دارای حجم موتور 3800 سی‌سی است توسط این فرد چیزی حدود سه میلیارد تومان آب می‌خورد در صورتی که اگر خود فرد متقاضی بتواند این خودرو را به گمرک وارد کند و این شخص واردکننده تنها کارهای مربوط به گمرک، پلاک و تحویل آن به مشتری را انجام دهد، حدوداً قیمت آن دو میلیارد و 600 میلیون تومان می‌شود.

قابل ذکر است که این پورشه 911 مدل 2016 هنوز به امارات وارد نشده و در کشور آلمان با قیمتی حدود 215 هزار دلار عرضه شده است و مشتریان ایرانی باید این خودرو را از آلمان به گمرک کشور وارد کنند.

از دیگر مواردی که این واردکننده به آن اشاره کرد این است که می‌تواند مجوز خود را به فرد متقاضی واگذار کند و در صورت استعلام، خودروی مورد نظر خود را توسط آن مجوز وارد کند.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۴ تیر

      اقتصادنیوز: پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» وارد سال پنجم شد. در این پروژه به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید