خرید گندم از کشاورزان به 2 میلیون تن رسید

کدخبر: ۱۰۰۹۳۱
مدیر پروژه خرید تضمینی گندم، برنج و چای بانک سپه با بیان اینکه خرید گندم از کشاورزان نسبت به سال گذشته 50 درصد رشد داشته است، گفت: خرید گندم به 2 میلیون تن و برگ سبز چای به 40 هزار تن رسیده است.
خرید گندم از کشاورزان به 2 میلیون تن رسید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، محسن ملکی ، در پاسخ به میزان خرید تضمینی گندم از کشاورزان گفت: تاکنون یک میلیون و 982 هزار و 148 کیلوگرم از کشاورزان به ارزش 21 هزار و 47 میلیارد و 502 میلیون ریال خریداری شده است.

مدیر پروژه خرید تضمینی گندم، برنج و چای بانک سپه افزود: این میزان گندم از 18 استان کشور خریداری شده است.

وی در پاسخ به روند خرید تضمینی گندم نسبت به سال گذشته،‌گفت: در مقایسه میزان خرید 50 درصد و حجم پرداختی صددرصد رشد داشته است.

ملکی گفت: تمام پول گندم‌کاران پرداخت شده است.

* خرید 40 هزار تن چای از چایکاران

ملکی گفت: تاکنون 40 هزار تن چای به ارزش 620 میلیارد ریال چای از چایکاران کشور خریداری شده است.

مدیر پروژه خرید تضمینی گندم، برنج و چای بانک سپه در پاسخ به اینکه آیا پول چایکاران پرداخت شده است، گفت:‌ پول چایکاران در قالب سی‌دی حاوی اطلاعات خرید و همراه با اعتبار آن به بانک تحویل و پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون تمام اطلاعات خرید و اعتباراتی که به این بانک تحویل شده بلافاصله به چایکاران پرداخت شده است.

ملکی در پاسخ به اینکه چایکاران می‌گویند یک ماه است پول فروش چای را تحویل نگرفته‌اند، گفت: بانک سپه بعنوان رابط است و تنها بعد از دریافت اعتبار اقدام به پرداخت می‌کند و تامین اعتبار و چرایی عدم پرداخت باید از سازمان چای کشور سئوال شود.

وی ادامه داد: سیستم پرداخت چای همانند گندم دقیق نیست و تنها اطلاعات را می‌توانیم در قالب سی‌دی از سازمان چای کشور دریافت کنیم، اما درباره گندم سیستم دقیقی وجود دارد که میزان پرداخت و خرید را در هر لحظه نشان می‌دهد.

به گزارش فارس، پرداخت با تأخیر پول چایکاران چندین سال است وجود دارد و همواره مورد اعتراض کشاورزان بوده است.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید