اعتبار برای رفع مشکل محور هراز از سوی جهانگیری ابلاغ شد

کدخبر: ۳۲۲۷۷۴
اقتصاد نیوز: معاون اول رئیس جمهور مصوبه هیئت وزیران در خصوص تامین اعتبار لازم برای رفع مشکل محور هراز، تکمیل و احداث جاده جایگزین در مسیر مجاور سد هراز (استان مازندران) به لحاظ پیشگیری از حوادث غیرمترقبه را ابلاغ کرد.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا ، با تصویب دولت در جلسه دوم بهمن ۱۳۹۸، مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای رفع مشکل محور هراز، تکمیل و احداث جاده جایگزین در مسیر مجاور سد هراز (استان مازندران) به لحاظ پیشگیری از حوادث غیرمترقبه به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران اختصاص یافت تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

مطابق این تصمیم، وزارت کشور (استانداری مازندران) و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مازندران موظفند گزارش عملکرد این تصویب‌نامه را در مقاطع زمانی سه ماهه به سازمان‌های برنامه و بودجه کشور و مدیریت بحران کشور ارسال نمایند.

 

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید