کدخبر: ۱۹۲۱۷۳ لینک کوتاه
لینک کوتاه کپی شد

حذف پست ها از فیس بوک غیر ممکن شد

نسخه دسکتاپ فیس بوک دستخوش یک تغییر بزرگ شده که نارضایتی کاربران را به همراه داشته است. طی این تغییر، کاربران این شبکه اجتماعی نمی‌توانند پست های اشتراک گذاری شده را حذف کنند.

فیس بوک به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با میلیون ها طرفدار، به طور مرتب تغییراتی در سیستم و بخش های کاربردی خود انجام می دهد. طبق آخرین تغییرات صورت گرفته از سوی فیس بوک، بسیاری از کاربران متوجه شدند که وقتی از نسخه دسکتاپ این شبکه اجتماعی استفاده می کنند، دیگر نمی توانند پست های خود را که به اشتراک گذاشته اند، حذف کنند.

این اقدام فیس بوک به این منظور نیست که برای همیشه از حذف پست ها توسط کاربران جلوگیری کند. بلکه کاربران، دیگر نمی توانند پستی را که به اشتراک می گذارند، پاک کنند. پس جای نگرانی نیست، چرا که گزینه حذف پست هنوز در نسخه موبایل فیس بوک اجرا می شود و کاربران به راحتی می توانند پست مدنظر خود را حذف کنند.

از سوی دیگر، بسیاری از کاربران در صفحه های توییتر خود از برداشتن گزینه حذف پست در نسخه دسکتاپ فیس بوک اظهار گله‌مندی کرده‌اند.

در حال حاضر، تنها یک گزینه با نام «hide from timeline» در این شبکه اجتماعی وجود دارد که به کاربر اجازه می دهد فقط پست خاصی را پنهان کند و امکان حذف کامل پست وجود ندارد.

برخی معتقدند که با توجه به  این حجم از نارضایتی کاربران نمی توان آن را جز قابلیت های جدید فیس بوک دانست. عده ای نیز آن را نوعی باگ عنوان کرده‌اند، زیرا گزینه حذف پست هنوز در قسمت «Activity Log» یعنی بخشی که کاربران می توانند پست های اشتراکی را مدیریت کنند، به چشم می‌خورد.

شایان ذکر است؛ فیس بوک هنوز در مورد اینکه آیا این یک باگ است یا یک تغییر جدید، واکنشی نشان نداده است.