نماینده‌ای که به افطاری کارتن‌خواب‌ها رفت

کدخبر: ۲۱۹۷۴۸
اقتصادنیوز: نماینده مردم دماوند و فیروزکوه امسال نیز همچون سال‎ گذشته در مراسم افطاری کارتن خواب‌ها حضور یافت.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، قاسم میرزایی نیکو درباره ماجرای این افطاری گفت: این افطاری از سوی موسسه خیریه «پایان کارتن خوابی» برگزار شد که موسسه ای است برای کاهش مشکلات کارتن خواب‌ها و من میهمان آنها بودم. 

او که می گفت اولین بار نیست که چنین مراسمی برگزار شده، افزود: سالهای پیش نیز چنین سفره افطاری پهن شده بود و اتفاقا سال های قبل هم من ساعاتی را در کنار این عزیزان گذراندم.

او بعد از این مراسم افطاری، دست به قلم شد و در وصف آن دل نوشته‎ای را به این شرح منتشر کرد: «رفته بودیم وسط آدم ها؛ خیلی دور نه! همین نزدیک؛ همین حوالی... مولوی؛ جلال ‌الدین رومی نه! خیابان مولوی که یک روز، جان پایتخت بود و الان شب‌های ترسناک مولوی؛ جوی‌هایی که پر از ورق و زرورق و سرنگ و لاشه قرص‌ها و... البته جان‌هایی که مرده‌ اما نفس می‌کشند؛ دست و پا می‌زنند تا به ما اهالی حوالی بگویند: «می‌خواهم زنده بمانم»

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید