هشدار مدیرکل بحران استانداری اصفهان نسبت به غرق شدن در زاینده‌رود

کدخبر: ۲۸۷۴۵۸
اقتصادنیوز: مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان به اهالی و گردشگران نسبت به غرق شدن در رودخانه زاینده رود و وقوع حوادث رانندگی در جاده های پر تردد این استان هشدار داد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، منصور شیشه فروش افزود: از عصر دوشنبه با فرا رسیدن ایام تعطیلات و افزایش مسافرت‌ها، حجم تردد خودروها در جاده‌های استان بیشتر شد و از آن تاریخ تا امروز ۶ نفر بر اثر تصادفات، جان باختند.

وی، بیشترین حجم تردد خودروها را در محورهای آزاد راه اصفهان - زرین شهر، اصفهان - شهرضا، کاشان - نطنز، کاشان - قم و اصفهان - شاهین شهر اعلام و خاطرنشان کرد: محورهای غربی استان از جمله داران و تیران به سمت الیگودرز با ترافیک نیمه سنگین و سنگین مواجه است.

شیشه فروش از رانندگان خواست تا با رعایت نکات راهنمایی و رانندگی، استراحت به موقع، سرعت مطمئنه و توجه به جلو از بروز هرگونه حادثه جلوگیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۴۵ اکیپ پلیس راه، راهداری، فوریت های پزشکی و هلال احمر مجهز به خودروهای عملیاتی و تجهیزات تخصصی بمنظور افزایش ایمنی سفرهای آخر هفته و کنترل ترافیک در جاده ها مستقر هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: با وجود هشدارهای داده شده از ابتدای سال تا کنون ۱۶ نفر به دلیل شنا کردن در رودخانه زاینده رود و کانال‌های آب منشعب از آن غرق شدند که هشت نفر از آنها نجات یافتند و هشت نفر فوت کردند.

شیشه فروش با تاکید بر اینکه بستر رودخانه زاینده رود متغیر و احتمال غرق شدن در آن زیاد است از مردم و گردشگران خواست تا در ایام تعطیلات از شنا کردن در این رودخانه خودداری کنند.

وی با اشاره به اینکه گشت‌های شهرداری و آب منطقه‌ای با حضور در اطراف رودخانه نسبت به این موضوع هشدار می‌دهند، اضافه کرد: آخرین مورد غرق شدگی یک کودک چهار ساله ساکن فلاورجان بود که دیروز در زاینده رود غرق شد.

استان اصفهان دارای ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه است که به دلیل موقعیت خاص آن در مرکز و به عنوان چهارراه ترانزیت بار و مسافر کشور، رتبه اول حمل بار و رتبه سوم حمل مسافر را در کشور داراست.

شیشه فروش همچنین با بیان اینکه با تدابیر انجام شده تاکنون آفت ملخ مهاجر در استان اصفهان گزارش نشده است، اظهار داشت: مبارزه با آفت ملخ بومی در ۱۰ هکتار از اراضی شهرستان‌های تیران و کرون، لنجان و مبارکه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه امسال درباره طغیان ملخ‌های کوهاندار گیاه تاغ در ۳۰۰ هزار هکتار از تاغزارهای مناطق شمال و شرق استان اصفهان گزارشی نداشته ایم، ادامه داد: پایش، نظارت مستمر و کنترل به موقع کانون‌های شناسایی شده در ۲ هزار هکتار از تاغزارهای منابع طبیعی در سال گذشته منجر به مهار این پدیده در سال جاری شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: مبارزه با آفت گیاهی سن غلات از اواخر فروردین امسال در ۲۶ هزار و ۸۳۰ هکتار از اراضی زراعی و مبارزه با آفت علف‌های هرز در ۷۲ هزار و ۱۹۱ هکتار از مزارع غلات استان با مشارکت کشاورزان توسط تیم های مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با هدف کاهش خسارات ناشی از این آفات اجرایی شد و همچنان ادامه دارد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید