جو بایدن:

روسیه نمی‌خواهد من به ریاست‌جمهوری برسم

کدخبر: ۳۰۹۶۵۳
اقتصادنیوز: «جو بایدن» ، نامزد انتخابات ۲۰۲۰، بار دیگر به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری ایالات متحده حمله کرد.

به گزارش اقتصادنیوز او به نقل از فارس در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس که روز گذشته -‌یکشنبه- پخش شد گفت که «بسیار نگران»‌ چشم‌انداز مداخله خارجی در انتخابات پیش رو است. 

بایدن گفت: «همه می‌دانند که اوضاع به چه صورت است. ترامپ نه‌تنها نمی‌خواهد کاری در این رابطه انجام دهد، بلکه از کشورهای خارجی درخواست کمک می‌کند و می‌گوید: بیایید کمکم کنید و نگذارید بایدن نامزد انتخابات شود.»

این نامزد انتخابات ۲۰۲۰ گفت: «روسیه نمی‌خواهد من به ریاست‌جمهوری برسم و ترامپ نمی‌خواهد من نامزد بمانم.» وی همچنین گفت که ترامپ با گفتن این‌که مداخله روسیه در انتخابات ۲۰۱۶ «حقه‌ای بیش نیست» خود را یک احمق نشان داده است: «همه می‌دانند قضیه چیست. همه! کسی در این ماجرا شکی ندارد.»

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید