شوک سپاه به لیدر سازماندهی اراذل و اوباش در فضای مجازی

کدخبر: ۳۵۶۲۰۷
مسئول روابط عمومی سپاه انصارالحسن (ع) همدان از دستگیری لیدر فعال سازماندهی اراذل و اوباش در فضای مجازی توسط سازمان اطلاعات سپاه همدان خبر داد.
شوک سپاه به لیدر سازماندهی اراذل و اوباش در فضای مجازی

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از روابط عمومی سپاه همدان؛ علی اکبر کریم پور گفت: سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه همدان طی اشراف اطلاعاتی و اقدامات فنی عنصر فعال مرتبط با اراذل و اوباش که دارای تابعیت ترکیه بوده را پس از ورود به کشور، در شهر همدان دستگیر و پیج مجرمانه وی نیز برابر حکم دادستانی مسدود شد.

کریمپور افزود: این شخص اقدام به انتشار تصاویر قدرت نمایی اراذل و اوباش و افراد خطرناک در فضای مجازی و همچنین تشویق و ترغیب آنها در جهت ایجاد ناامنی در سطح جامعه کرده است.

وی تاکید کرد: پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سپاه همدان بر اساس وظیفه ذاتی خود و با اشراف اطلاعاتی حرکات انحرافی جهت ایجاد ناامنی توسط افراد مختلف در سطح فضای مجازی و حقیقی را رصد و در تعامل با دستگاه قضائی با عوامل ایجاد ناامنی برخورد مناسب و قاطع خواهند داشت.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید