ذخایر کالاهای اساسی برای یک سال کافی است

سرویس: اخبار اقتصادی کدخبر: ۷۷۳۲۵۷
اقتصادنیوز:قائم‌مقام وزیر صمت گفت: ذخایر کالاهای اساسی، ضروری و حتی غیرضروری “مکفی” بوده و در فروشگاه‌های سراسر کشور کمبودی مشاهده نمی‌شود.
ذخایر کالاهای اساسی برای یک سال کافی است

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، محمدصادق مفتح قائم‌مقام وزیر صمت در امور بازرگانی بیان کرد: امروز جلسه شورای معاونین با حضور وزیر صمت و تماس با مسئولین استانی در راستای بررسی تامین وضعیت کالاهای اساسی و نهاده های تولید برگزار شد. 

تأمین مناسب مواد اولیه و نهاده‌ها

مفتح با تأکید بر “نقطه مناسب” در تأمین مواد اولیه، اعلام کرد که وضعیت نهاده‌های مربوط به تولید مواد غذایی شامل آرد، شیر، گوشت و مرغ “کاملاً مناسب” است. 

وی خاطرنشان کرد که علی‌رغم شرایط جنگی و ایام تعطیلات، هیچ مشکلی در تأمین این موارد وجود ندارد.

موجودی کافی گندم، علوفه و کالاهای اساسی

معاون وزیر صمت در امور بازرگانی تصریح کرد : ذخایر نهاده های دامی “مکفی و کاملاً عادی” است و ذخایر گندم نیز در همین شرایط مطلوب قرار دارد.

وی افزود: موجودی کالاها، مواد اولیه تولید و نهاده‌ها در ذخایر فراوان است و این ذخایر به حد اطمینان در بنادر و سایر نقاط کشور موجود می‌باشد.

وی همچنین تأکید کرد: ذخایر کالاهای اساسی، ضروری و حتی غیرضروری “مکفی” بوده و در فروشگاه‌های سراسر کشور کمبودی مشاهده نمی‌شود. در خصوص ذرت نیز «مجموع شرایط عادی و در وضعیت مطمئنی» به سر می‌بریم.

مفتح در پاسخ به این پرسش که آیا ذخایر کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی و مواد اولیه تولید نیاز ۶ ماه کشور را تأمین می‌کند، گفت: بیشتر از ۶ ماه ذخایر داریم.

وی بیان داشت:میزان ذخایر گندم به یکسال می‌رسد و در نگاه حداقلی «حداقل به اندازه ده الی یازده ماه» ذخایر موجود است. ذخایر در بخش مواد اولیه تولید و مواد اولیه تولید مواد غذایی از جمله ارد،شیر،گوشت و مرغ نیز “بسیار خوب” است.

تأمین انرژی و حل مشکلات لجستیکی

مفتح بیان داشت که واحدهای در حال تولید هیچ مشکلی از نظر مواد اولیه و همچنین تأمین انرژی شامل برق، آب و گاز ندارند.

در حوزه حمل‌ونقل، وی به رفع نگرانی‌های مربوط به کامیون‌ها و لاستیک اشاره کرد و گفت: تأمین کامیون برای حمل با همکاری وزارت راه صورت گرفته و مشکلات مربوط به تأمین لاستیک وسایط نقلیه سنگین نیز با تولید کارخانجات رفع شده است.

 وی بیان داشت: در مجموع از نظر تأمین، تولید و توزیع انواع کالا با هیچ مشکلی مواجه نیستیم.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O