حمله موشکی مقاومت عراق به پایگاه آمریکایی ویکتوریا در فرودگاه بغداد
اقتصادنیوز: مقاومت اسلامی«سرایا اولیاء الدم»اعلام کرد که در پاسخ به جنایتهای متجاوزان آمریکایی و خونخواهی رهبر شهید انقلاب اسلامی، پایگاه نظامی ویکتوریا متعلق به آمریکا را هدف حمله موشکی قرار داده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، الاعلام الحربی، مقاومت اسلامی «سرایا اولیاء الدم» عراق با صدور بیانیهای اعلام کرد که پایگاه نظامیان آمریکایی را در فرودگاه بغداد هدف قرار داده است.
در این بیانیه آمده است: بر اساس پایبندی ما به وظیفه شرعی و در راستای خونخواهی امام، سید و رهبر شهیدمان سید علی حسینی خامنه ای و در پاسخ به تجاوزی که باعث شهادت مجموعه ای جوانان مقاوم عراقی شده است، مجاهدان قهرمان ما امروز جمعه پایگاه نظامی ویکتوریا متعلق به نظامیان آمریکایی را در فرودگاه بین المللی بغداد هدف حمله گسترده موشکی قرار داد.