میزان تولید خودرو در کشور در تیرماه 1404/ ایران خودرو پیشتاز شد

به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:
خودروسازان در تیرماه 55 هزار و 117دستگاه خودروی سواری تولید کردهاند، این در شرایطی است که این رقم در خرداد ماه به 51هزار و 725 دستگاه میرسید. بنابراین تولید ماهانه خودروسازان طی یک ماه گذشته سه هزار و 392دستگاه معادل 6.5 درصد افزایش یافته است.
ایرانخودرو به عنوان بزرگترین خودروساز کشور در خرداد ماه 35 هزار و 343 دستگاه تولید خودروی سواری داشته است. تیراژ تیر این خودروساز به 38هزار و 665 دستگاه میرسد، بنابراین آبیپوشان جاده مخصوص در این مدت زمان رشد سههزار و 322دستگاهی و 9.4 درصدی در تولید خودروی سواری داشتهاند.
سایپا نیز تولید 12 هزار و 105 دستگاهی در ماه ابتدایی تابستان داشته که در مقایسه با تیراژ 11 هزار و 785 دستگاهی خرداد رشد تنها 320 دستگاهی و 2.7درصدی را به خود میبیند.
همچنین پارسخودرو که تولید 4هزار و 597دستگاهی در خرداد ماه داشت، طی ماه گذشته 4هزار و 347 دستگاه خودروی سواری تولید کرده تا تنها خودروسازی باشد که در تیرماه نیز نسبت به خرداد افت تولید داشته است گرچه این افت محدود بوده و به 250دستگاه و 5.4 درصد میرسد.
ارسال نظر