کرونای هندی این استان را تهدید می کند!

کدخبر: ۴۰۸۴۵۲
فرمانده مرزبانی استان هرمزگان با اشاره به فعالیت صدها ملوان و خدمه اتباع هندی و پاکستانی در شناورهایی که در حوزه سرزمینی استان هرمزگان فعالیت دارند، گفت: مرزهای دریایی استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود ویروس گونه هندی کرونا به شدت تحت کنترل مرزبانان استان است و نظارت و کنترل در این بخش از روزهای گذشته تشدید شد.
کرونای هندی این استان را تهدید می کند!

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سردار سرتیپ دوم حسین دهکی صبح امروز (۷ اردیبهشت ماه) در تشریح این خبر اظهار کرد: بنا بر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، ویروس نوع هندی بسیار خطرناک تر بوده لذا بنا به دستور فرمانده مرزبانی ناجا و هماهنگی های انجام شده با استاندار و سایر مسئولان محلی، تمهیدات ویژه ای برای تشدید کنترل در اسکله ها و بنادر استان هرمزگان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در بنادر و مبادی ورودی استان اکیپ های بهداشتی مستقر و کار تست گیری از خدمه کشتی ها را انجام می دهند.

فرمانده مرزبانی استان  در ادامه با اشاره به عزم جدی مرزبانان  هرمزگان در تشدید اقدامات مراقبتی در سطح نوار مرزی استان بواسطه خطر ورود ویروس هندی، از تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام در این رابطه خبر داد.

سردار دهکی  با اعلام  این خبر تصریح کرد: در راستای تشکیل این قرارگاه نیروهای مرزبان در پست کنترل‌ها و گشتی های سطح حوزه استحفاظی هرمزگان تقویت شده و مرزبانی همه روزه آمار و اطلاعات اتباع بیگانه را رصد و کنترل می کند.

این مقام ارشد مرزبانی در هرمزگان اظهار کرد: براساس یکی از مصوبات قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) هرگونه تردد اتباع خارجی بویژه هندی و پاکستانی و بنگلادشی در سطح نوار مرزی و شهرهای ساحلی استان ، حتی اگر دارای مجوز باشند، تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

دهکی خاطرنشان کرد: هماهنگی های لازم بین مرزبانی و دستگاه‌های اجرایی در سطح استان در این راستا انجام شده و استاندار هرمزگان نیز دستورات لازم را  برای پیگیری و اهتمام دستگاههای دولتی در این خصوص به کلیه فرمانداران و بخشداران سطح استان هرمزگان صادر کردند.

فرمانده مرزبانی هرمزگان  به اشتغال تعداد قابل توجهی از اتباع هندی و پاکستانی بعنوان خدمه و یا ملوان در شناورها و کشتی ها اشاره و تاکید کرد: توصیه ی  ما به بخش های مختلف بویژه در تخلیه بارها عدم بکارگیری خدمه و کارگران اتباع خارجی بویژه هندی و پاکستانی است و سعی شود از ابزارهای مکانیکی برای تخلیه کشتی ها استفاده شود.

دهکی اظهار امیدواری کرد: با تشدید اقدامات کنترلی و آموزش های لازم و تدابیر در نظر گرفته در اسکله ها و مبادی ورودی،  می شود مانع ورود نیروهای حاضر در کشتی ها به درون شهرستان و نوار مرزی استان شد و همچنین دیگر اقدامات لازم در این خصوص را انجام داد.

وی با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مرزنشینان و ساحل نشینان  و استفاده از ماسک بیان کرد: ویروس جدید جهش یافته هندوستان بشدت میزان تلفات بالاتری دارد و حتی از ویروس‌های انگلیسی و آفریقایی شدیدتر است پس ساحل نشینان تحت هیچ شرایطی با اتباع خارجی بویژه پاکستانی و هندی که در سواحل و اسکله ها هستند مراوده نداشته باشند و در صورت مشاهده این اتباع سریعا به اولین واحد مرزبانی مستقر در اسکله ها اطلاع دهند.

سردار دهکی اضافه کرد: تمام محدودیت های کرونایی در شهرستان های قرمز و نارنجی استان همچنان به قوت خود باقی است و مردم نه تنها تصور نکنند کرونا کم رنگ تر شده، بلکه با حضور و فعالیت برخی خدمه و ملوان در شناورها و کشتی های مستقر در سطح استان هرمزگان باید دقت و توجه بیشتری داشته باشند.

فرمانده مرزبانی هرمزگان با قدردانی از زحمات کادر درمان در دوران شیوع و مقابله با ویروس منحوس کرونا، عنوان کرد: مدافعین سلامت مانند مجاهدان دوران جنگ هستند و زحمات آنان کمتر از رزمندگان دفاع مقدس و مدافعان حریم امنیت جامعه نیست.

وی در پایان بیان کرد: از هم استانی ها و مرزنشینان و ساحل نشینان که به معنای واقعی مرزبانان واقعی هستند، انتظار داریم با رعایت پروتکل های بهداشتی و به ویژه ماسک زدن کمک کنند تا از این شرایط بحرانی عبور کنیم.

به گزارش ایسنا، شهرستان‌های بندرعباس،بندرلنگه، بندرخمیر، پارسیان، قشم، میناب ، جزیره کیش و هرمز در وضعیت قرمز و شهرستان‌های بشاگرد، بستک، جاسک، حاجی آباد و رودان در وضعیت نارنجی، بوموسی و سیریک در وضعیت زرد هستند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید