آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی شهرها و استان‌های مختلف

کدخبر: ۴۱۶۹۷۱
افزایش سفرها و شمار شهرهای دارای وضعیت قرمز کرونا، زنگ خطری برای صعودی شدن روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور و آغاز موج پنجم شیوع این ویروس در هفته‌های آینده است.
آخرین وضعیت رنگبندی کرونایی شهرها و استان‌های مختلف

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از جماران، براساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، ۲۰۱ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی کرونا و ۲۳۱ شهرستان در وضعیت زرد کرونا قرار گرفته‌اند. اخبار منتشر شده از استان‌ها حاکی از آن است که برخی شهرستانهای قرمز با انتشار ویروس هندی و آفریقای جنوبی مواجه هستند.

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۱۵۵ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۸۰ هزار و ۸۱۳ نفر رسید.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای اعلام کرد: از دیروز تا امروز (چهاردهم خرداد ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۲۰۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۲۶ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۵۴ هزار و ۳۰۹ نفر رسید.

وزارت بهداشت در این اطلاعیه افزود: تاکنون دو میلیون و ۵۲۲ هزار و ۷۰۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند. سه هزار و ۸۵۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند و ۲۰ میلیون و ۴۴۱ هزار و ۵۵۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وزارت بهداشت همچنین اعلام کرد: تاکنون چهار میلیون و ۱۵۶ هزار و ۸۵۵ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۵۳۶ هزار و ۶۴۳ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده اند.  مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به چهار میلیون و ۶۹۳ هزار و ۴۹۸ دوز رسید.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقای جنوبی که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

چهاردهم خردادماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

افزایش سفرها و شمار شهرهای دارای وضعیت قرمز کرونا، زنگ خطری برای صعودی شدن روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور و آغاز موج پنجم شیوع این ویروس در هفته‌های آینده است.

براساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هم اکنون شهرستان‌ گناباد استان خراسان رضوی، شهرستان‌های امیدیه و هندیجان استان خوزستان، شهرستان‌های ایرانشهر، چابهار و نیک‌شهر استان سیستان و بلوچستان، شهرستان پاوه استان کرمانشاه و شهرستان‌های بستک، بندرلنگه، بندرعباس، پارسیان، جاسک، حاجی‌آباد، رودان، قشم و میناب استان هرمزگان در وضعیت قرمز کرونا قرار دارند.

همچنین ۲۰۱ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی کرونا و ۲۳۱ شهرستان در وضعیت زرد کرونا قرار گرفته‌اند.

اخبار منتشر شده از استان‌ها حاکی از آن است که برخی شهرستانهای قرمز با انتشار ویروس هندی و آفریقای جنوبی مواجه هستند.

در استان‌ سیستان و بلوچستان روند ابتلا به ویروس جهش یافته انگلیسی کرونا رو به افزایش است.

همچنین در استان‌ هرمزگان با افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید ۱۹ مواجه هستیم و شیوع ویروس کرونا در این استان روز به روز حادتر می‌شود.

هرچند در بسیاری از نقاط کشور تعداد مبتلایان به کرونا سیر نزولی را طی می‌کند اما عادی‌انگاری کرونا از سوی مردم و افزایش مسافرت‌ها در تعطیلات اخیر به رغم هشدارها و ممنوعیت‌های تردد بین استانی، زنگ خطری برای صعودی شدن آمار مبتلایان در کشور است.

چهاردهم خردادماه و آخرین خبرهای کرونایی استان‌ها

براساس خبرهای منتشر شده امروز بارسنگین ترافیک خروجی به سمت استان‌‎های شمالی در مسیرهای هراز و فیروزکوه را شاهد بودیم؛ همچنین تردد خودروها در بیشتر مسیرهای شمالی تهران که اغلب اماکن تفرجگاهی در آنجا قرار دارند، نیمه سنگین تا سنگین است.

تداوم برگزاری مراسم‌های عروسی بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی عامل تهدید کننده دیگری در افزایش تعداد مبتلایان به کرونا است.

تبلیغات خانگی و غیررسمی داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی در برخی شهرهای کشور بدون توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم استفاده از ماسک و رعایت نشدن سایر پروتکل‌های بهداشتی نیز بر احتمال صعودی شدن تعداد مبتلایان طی روزهای آینده را افزایش داده است.

هرچند در کنار این شرایط روند واکسیناسیون کرونا در ۳۱ استان‌ کشور در حال انجام است اما بارها بر این نکته تاکید شده که تزریق واکسن کرونا به معنای مبتلا نشدن به این ویروس نیست و باید پروتکل‌های بهداشتی از سوی افرد رعایت شود.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید