پسرهای نوجوان واکسن کرونا تزریق کنند؛ به این بیماری مبتلا می شوند

کدخبر: ۴۳۹۷۱۴
محققان آمریکایی می گویند نوجوانان پسر در اثر تزریق واکسن کووید-۱۹ بیش از دیگر سنین به میوکاردیت (التهاب عضله قلب) مبتلا شده و در بیمارستان بستری می شوند.
پسرهای نوجوان واکسن کرونا تزریق کنند؛ به این بیماری مبتلا می شوند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، محققان آمریکایی می گویند نوجوانان پسر در اثر تزریق واکسن کووید-۱۹ بیش از دیگر سنین به میوکاردیت (التهاب عضله قلب) مبتلا شده و در بیمارستان بستری می شوند.

بنابر گزارش گاردین، تجزیه و تحلیل داده های پزشکی نشان می دهد که پسران ۱۲ تا ۱۵ ساله، بدون شرایط پزشکی زمینه ای، چهار تا ۶ برابر بیشتر در معرض ابتلا به میوکاردیت ناشی از تزریق واکسن کووید-۱۹ قرار دارند و در نتیجه بیش از دیگر رده های سنی در معرض خطر بستری شدن هستند.  

اکثر نوجوانان پسری که این عارضه جانبی نادر را تجربه کرده اند، طی چند روز پس از تزریق دز دوم واکسن "فایزر/بیونتک" علائم میوکاردیت را نشان داده اند. گفته می شد این عوارض پس از تزریق واکسن "مدرنا" هم دیده شده است. نویسندگان این پژوهش می گویند نزدیک به ۸۶ درصد از پسران مبتلا به میوکاردیت ناشی از تزریق واکسن به مراقبت های بیمارستانی نیاز دارند.

«سائول فاوست» استاد ایمونولوژی کودکان و بیماریهای عفونی دانشگاه ساوت همپتون که در این پژوهش مشارکت نداشت، گفت که به نظر می رسد این یافته ها روش محتاطانه ای را که "کمیته مشترک واکسن ها و ایمن سازی انگلیس" (JCVI) در مورد تزریق واکسن برای نوجوانان اتخاذ کرده، توجیه کند.

این کمیته تاکنون واکسیناسیون را برای نوجوانان سالم ۱۲ تا ۱۵ ساله توصیه نکرده و موضوع را به افسران اصلی پزشکی بریتانیا ارجاع داد که انتظار می رود هفته آینده تصمیم نهایی را بگیرند. تاکنون تنها کودکان ۱۲ تا ۱۵ ساله که در معرض ابتلا به کووید-۱۹ هستند یا با یک فرد در معرض خطر زندگی می کنند، واجد شرایط تزریق واکسیناسیون تشخیص داده شده اند.

نتایج این پژوهش همچنین نشان می دهد که اکثریت قریب به اتفاق میوکاردیت در نوجوانان پس از تزریق دز دوم ظاهر می شود، بنابراین به گفته پژوهشگران شاید تزریق تنها یک دز بتواند علاوه بر محافظت این رده سنی در برابر ابتلا به کووید-۱۹ از بروز عوارضی همچون میوکاردیت جلوگیری کند.

پروفسور فاوست می گوید: «در حالیکه بروز میوکاردیت پس از واکسیناسیون بسیار نادر است، می توان برای تزریق واکسن در کودکان و جلوگیری از خطر بروز عوارض قلبی در نوجوانان،  دزهای اول یا دوم را تغییر دهیم یا واکسن ها را به طور متفاوتی ترکیب کنیم تا از این خطر به طور کامل جلوگیری شود».  

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید