چه کسانی حق آشفروشی دارند؟

به گزارش اقتصادنیوز، آن طور که در اخبار آمده، در روزهای گذشته بساط فروش آش و حلیم تعدادی از واحدهای صنفی که مجوز فروش حلیم و کباب نداشتند ولی اقدام بهفروش آش و حلیم میکردند، برچیده شد.
یکی از این واحدهای صنفی که پیشه اصلیش ساندویچی است، توضیح میدهد: ما هم خوراکی میفروشیم و میتوانیم در منوی خود، آش و حلیم را بگنجانیم. چرا باید اجازه فروش آش و حلیم در ماه مبارک رمضان از ما سلب شود؟
او با انتقاد از اینکه جلوی کار آنها گرفته شده است، ادامه داد: کیفیت آشی که ما میپزیم بسیار بالاست و مردم نیز از آن استقبال میکردند ولی روز گذشته از بخش نظارت اتاق اصناف ایران آمدند و جلوی کار ما را گرفتند. این در حالی است که بسیاری از واحدهایی که بنا بر مجوز صنف خود میتوانند آش و حلیم بفروشند، محصول بی کیفیتی را ارایه میکنند. به نظرم بهتر است برای اینکه جلوی کار واحدهای صنفی را بگیرند به کیفیت غذا و بهداشتی بودن کار واحد صنفی توجه کنند.
یکی از فلافلفروشان نیز که اقدام به فروش آش رشته و آش شله قلمکار میکرد و از طرف اتاق اصناف ایران، جلوی فروش آش آن را گرفته بودند، بیان کرد: من نمیدانم چرا باید کباب فروش بتواند آش بفروشد ولی ما نتوانیم؟ به نظرم منطقی نیست و باید اجازه فروش آش را به طور کلی به فروشندگان غذای سرد و گرم بدهند.
در این راستا، علیرضا راسی، نائب رئیس اتاق اصناف تهران، در گفتوگو با اقتصادنیوز، اظهار کرد: فروش آش و حلیم فقط باید توسط واحدهای صنفی «حلیم و کباب»، انجام شود و اگر واحدهای دیگر اقدام به فروش این دو کنند، جلوی کارشان گرفته میشود.
او افزود: اکنون با همکاری اماکن، ساندویچیها این اجازه را دارند که ساندویچ را به صورت منفصل که مثلا کالباس، خیار شور و... جدا باشد بفروشند و فروش آش و حلیم به صنف آنها مربوط نیست.
وی همچنین بیان کرد: برخوردهایی که در روزهای قبل با واحدهای صنفی صورت گرفته فقط به دلیل تداخل کار نبوده بلکه در مواردی مشکلات بهداشتی عاملی برای برخورد با واحدهای توزیع کننده آش و حلیم شده است.