رکورد ریل گذاری خط آهن کشور در دولت یازدهم

کدخبر: ۱۶۸۵۷۸
وزیر راه و شهرسازی گفت: با تلاش متخصصان داخلی و عزم دولت تدبیر و امید رکورد سالانه ریل گذاری شبکه راه آهن در کشور از 300 کیلومتر به 838 کیلومتر رسید که این مساله اتفاق و تحولی بزرگ در صنعت ریلی کشور می باشد .

به گزارش ایرنا عباس آخوندی شامگاه یکشنبه در مراسم بهره برداری از راه آهن ملایر به فیروزان نهاوند افزود: در گذشته رکورد سالانه بیشتر از 300 کیلومتر ریل گذاری در کشور نداشتیم اما با توجه به تعهدی که ما با مردم داشته ایم با استفاده از توان متخصصان داخلی امسال 838 کیلومتر راه آهن ریل گذاری و بهره برداری شد . 

وی افزود: تلاش مابر این است که ظرف 2 سال آینده این رکورد را به 1000 کیلومتر در سال افزایش دهیم که این اتفاق بزرگی در توسعه شبکه ریل گذاری کشور بوده و نشان دهنده توانمندی متخصصان داخلی ما می باشد . 

وی افزود: راه آهن غرب کشور یکی از مهمترین شبکه های ریلی کشور و بخشی از کریدور شرق به غرب کشور می باشد که می تواند علاوه بر جابجایی مسافران این منطقه ، کشورمان را به عراق و سوریه و در نهایت بندر لاذقیه متصل کند . 

آخوندی با بیان اینکه در حال حاضر 30 طرح ریلی در سراسر کشور در حال انجام می باشد افزود: با توجه به توان بالای متخصصان کشوری هیچگاه ما به این اندازه در کشور به طور همزمان این همه عملیات ریل گذاری نداشته ایم . 

وی افزود : راه آهن ملایر به سمت کرمانشاه تا ایستگاه فیروزان تکمیل و بهره برداری شده و طبق برنامه ریزیهای به عمل آمده تا پایان خردادماه کار ریل گذاری به کرمانشاه به اتمام خواهد رسید و طی یک برنامه دوساله کار رسیدن قطار به مرز خسروی اتمام خواهد یافت. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر عملیات ریلی در پنج استان به طور همزمان در دست اقدام می باشد افزود: در حال حاضر در استانهای آذربایجان غربی ، شرقی ، ایلام و کردستان و کرمانشاه کار ریل گذاری به شدت در حال انجام است که امیدواریم تا پایان شهریور با اتمام کار انها این پنج استان به هم متصل شوند . 

وزیر راه و شهرسازی افزود: علاوه بر این عملیات اجرایی راه آهن و ریل گذاری در استانهای اردبیل ، چهار محال و بختیاری ، بخشهایی از فارس و بوشهر در سال 96 فعال خواهد شد . 

وی گفت: منطقه زاگرس که 17 میلیون تن جمعیت در ان زندگی می کند یکی از مناطق مهم کشور می باشد که مهد تمودن ایرانیان نیز می باشد لذا ما قصد داریم برای تسریع در ارتباطات این منطقه آزاد راه بندر امام تا شمال غرب کشور را نیز عملیاتی سازیم . 

وی گفت: همچنین ما در نظر داریم که راه آهن ملایر به همدان و همدان به سنندج را پیگیری کنیم و تنگناهایی غرب کشور در زمینه صنعت ریل را جبران نمائیم تا بتوانیم بیشترین خدمات ریلی را به مردم داشته باشیم . 

در این مراسم استاندار همدان نیز گفت: در کشور نهضت ریل گذاری و ایجاد خط آهن به طور بی سابقه ای شروع شده به گونه ای که در پنج استان کار ریل گذاری به طور همزمان در حال انجام می باشد. 

محمد ناصر نیکبخت افزود: مردم در 29 اردیبهشت به پای صندوقهای رای بیایند تا این نهضت همچنان تداوم داشته باشد و خدمت به مردم متوقف نگردد. 

وی افزود: در این کشور روزانه یک هزار و 950 متر ریل گذاری صورت می گیرد که در نوع خود کاری بی سابقه در صنعت ریل گذاری است که توسط متخصصان داخلی و فرزندان این مرز و بوم انجام می شود . 

وی افزود: البته خدمت رسانی در حوزه راه فقط به راه آهن ختم نمی شود بلکه دولت در زمینه راههای روستایی ، آزاد راهها وساخت بیمارستان و مسکن برای مردم موفقیتهای قابل توجهی داشته است . 

قابل ذکر است که راه آهن غرب کشور شامل راه آهن اراک به ملایر ، فیروزان ، کرمانشاه و در نهایت مرز خسروی می باشد که تا کنون بخشهای زیادی از آن تا ایستگاه فیروزان نهاوند مورد بهره برداری قرار گرفته و طبق برنامه تا پایان خرداد ماه سال جاری نیز به کرمانشاه خواهد رسید و از آنجا به سمت مرز خسروی امتداد خواهد یافت . 

ایستگاه راه آهن فیروزان در 25 کیلومتری غرب نهاوند قرار دارد . طول راه آهن ملایر به فیروزان 69 کیلومتر می باشد . 

شهرستان نهاوند با درارا بودن جمعیتی بالغ بر 190 هزار نفر در 402 کیلومتری جنوب غرب تهران و 105 کیلومتری جنوب استان همدان واقع شده است . 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید