برنی سندرز:

در هفته های اخیر مردم ما طوری صدمه می بینند که هرگز در عمرمان شاهد آن نبوده ایم

کدخبر: ۳۳۶۷۶۲
اقتصادنیوز: «برنی سندرز» سناتور دموکرات و نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد که آمریکا احتمالا با بدترین برهه در تاریخ خود از زمان جنگ جهانی روبه‌روست بطوری که حتی برای مهار ویروس کرونا، دست و پا می‌زند.

به گزارش اقتصادنیوز روز شنبه تارنمای خبری نشریه هیل، وی گفت: ما در برهه بسیار هولناکی هستیم؛ مردم طوری صدمه می بینند که هرگز طی عمرمان شاهد آن نبوده ایم.

وی افزود: و از همه مهمتر، ما فردی غیرمسئول را در راس قدرت به عنوان رئیس جمهوری آمریکا داریم که واقعیت موجود را درک نمی کند و این بسیار دردناک است.

سندرز درحالی در مورد شرایط حاکم بر آمریکا سخن گفت که ایالت های سراسر این کشور در حال بررسی زمان و نحوه بازگشت به زندگی عادی هستند.

در برخی ایالات آمریکا رویکردی پویا و فعالانه تر در ارتباط با بحران کرونا اتخاذ شده است و برخی نیز فاصله گذاری اجتماعی را تا زمان دستیابی به توانایی کاهش موارد ابتلا به کرونا حفظ کرده اند.

سندرز گفت که دولت باید قرنطینه را در اولویت قرار دهد و ضمن پرداخت دستمزد کارگران، شهروندان آمریکایی از کمک هزینه ۲ هزار دلاری در ماه برخوردار شوند تا بتوانند از پس پیامدهای اقتصادی بحران کرونا برآیند.

این در حالی است که دموکرات ها و جمهوریخواهان کنگره در زمینه محتوای بسته کمکی بعدی و همچنین ضروری بودن اختصاص این بسته، دچار اختلاف نظر هستند.

«لری کودلو» مشاور اقتصادی کاخ سفید روز جمعه اشاره کرد که مذاکرات رسمی در مورد بسته کمکی بعدی کرونایی تا اوایل ماه ژوئن (اواسط خرداد) متوقف می شود.

سندرز سخنان مشاور اقتصادی کاخ سفید را محکوم کرد و گفت که به همراه دموکرات های کنگره برای تامین کمک مالی به شهروندان و مشاغل آمریکایی می جنگد.

سندرز همچنین در صفحه توئیتر خود افزایش نرخ بیکاری و تعداد شغل های از دست رفته در آمریکا در جریان شیوع ویروس کرونا را فاجعه بار خواند و افزود: ما باید پرداخت حقوق و دستمزد کارمندان را تضمین کنیم.

وی در این توئیت با اشاره به افزایش ۱۴.۷ درصد نرخ بیکاری در آمریکا نوشت: باید حقوق و دستمزد هر کارمند را تضمین کنیم و در مدت زمان همه گیری کرونا در آمریکا به طور ماهانه ۲ هزار دلار برای آنها فراهم کنیم.

در پی شیوع ویروس کرونا و تاثیر دوران قرنطینه بر اقتصاد آمریکا، در ماه گذشته میلادی در حدود ۲۰.۵ میلیون شغل در این کشور از بین رفت و نرخ بیکاری در ایالات متحده به ۱۴.۷ درصد افزایش یافت.

در ماه فوریه (بهمن – اسفند ۹۸) نرخ بیکاری در آمریکا به میزان ۳.۵ درصد بود.  

صنعت گردشگری و مسافرتی آمریکا شاهد بیشترین آمار از دست دادن شغل با میانگین ۷. ۷ میلیون شغل در پی شیوع بیماری کووید - ۱۹ بوده است.  

 درحال حاضر، یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۱۶۳ نفر در آمریکا به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۷۸ هزار و ۶۱۶ نفر فوت کرده و ۲۲۳ هزارو ۷۴۹ نفر بهبود یافته و به زندگی بازگشته اند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید