رصد بازار خودرو؛

پیش فروش بدون قرعه کشی محصولات سایپا از سه‌شنبه

کدخبر: ۵۵۵۷۹۷
جدیدترین شرایط ثبت نام سایپا و پیش فروش ویژه به مناسبت عید سعید مبعث بدون محدودیت و قرعه‌کشی از روز سه شنبه آغاز می‌شود.
پیش فروش بدون قرعه کشی محصولات سایپا از سه‌شنبه

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایبِنا، جدیدترین شرایط ثبت نام سایپا و پیش فروش ویژه به مناسبت عید سعید مبعث بدون محدودیت و قرعه‌کشی از روز سه شنبه مورخ ۲ اسفند ماه ۱۴۰۱ آغاز می‌شود.

 

زشت ترین خودروی بازار ۱ میلیارد تومان شد

 

 

مرحله جدید پیش فروش محصولات شرکت سایپا از روز سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ آغاز خواهد شد و داشتن گواهینامه و محدودیت خرید ۴۸ ماهه در این بخشنامه اعمال می‌گردد.

متقاضیان از روز سه شنبه مورخ ۲ اسفند ۱۴۰۱ در صورتی که مطابق فرآیند ذیل دارای حساب وکالتی و موجودی به میزان مبلغ مندرج در بخشنامه جهت خودرو درخواستی بوده و دارای شرایط ثبت نام مطابق محدودیت‌های این بخشنامه باشند، می‌توانند با ورود به سایت فروش گروه خودروسازی سایپا پس از ثبت اطلاعات شخصی و دریافت کد کاربری و رمز عبور اخذ شده از سایت، نسبت به انتخاب خودرو و ثبت نام تا زمان تکمیل ظرفیت اقدام نمایند.

در این طرح ساینا اس دوگانه سوز با پیش‌پرداخت، ۱۱۴ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، کوییک مدل GX با پیش‌پرداخت ۱۱۲ میلیون و ۶۵۰ هزار تومان، کوییک R اتوماتیک با پیش‌پرداخت ۱۴۸ میلیون و ۶۷۵ هزار تومان و کوییک R مدل GX با پیش‌پرداخت ۱۱۷ میلیون و ۶۲۳ هزار تومان به مشتریان عرضه می‌شوند.

روز سه شنبه آغاز ثبتام این خودرو بدون قرعه‌کشی

 
 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید