قلب یک کنکوری حین انتخاب رشته ایستاد

کدخبر: ۲۹۸۴۸۲
رئیس آموزش و پرورش گیلانغرب گفت: یکی از داوطلبان کنکور روز سه شنبه در حین انتخاب رشته در یکی از دفاتر اینترنتی تعیین رشته سطح شهرجان باخت.
قلب یک کنکوری حین انتخاب رشته ایستاد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عطاالله پرویز رئیس آموزش و پرورش گیلانغرب گفت: داوطلب با نام «فاطمه پیری» دانش آموز سال سوم رشته علوم انسانی بود که در کنکور سراسری امسال در رشته علوم انسانی آزمون داد و حائز رتبه یک هزار و 100 شده بود صبح امروز متوفی در یکی از مراکز تعیین رشته اینترنتی شهر گیلانغرب برای انتخاب رشته حضور یافت.

او افزود: این داوطلب در حین انتخاب رشته دچار ایست قلبی شده و قبل از رسیدن به بیمارستان فوت شد احتمالا اضطراب ناشی از تعیین رشته کنکور در مرگ وی تاثیر داشته که تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

 

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • تنفر متقابل میان اردوغان و نتانیاهو به روایت انیستیو واشنگتن

      اقتصادنیوز: آنکارا با محدود شدن توان هسته‌ای ایران مشکلی ندارد، اما هم‌زمان از مشاهده برتری نظامی اسرائیل نگران است و…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید