فلج کرونایی به ایران رسید

کدخبر: ۳۵۵۹۱۰
اقتصادنیوز :‌متخصص مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، التهاب و آسیب حاد عروق نخاع و سندروم «گیلن باره» را به عنوان علائم نادر، اما خطرناک ویروس کرونا معرفی کرد.
فلج کرونایی به ایران رسید

به گزارش اقتصادنیوز به نقل ازایرنا، فرزاد اشرفی اظهار کرد: بیماری کرونا علاوه بر عوارض سیستم اعصاب مرکزی به صورت سردرد، اختلال بویایی و چشایی، سکته مغزی، سرگیجه و تشنج می‌تواند باعث آسیب نخاع و در نتیجه فلج موقت یا دایم و حتی پیشرونده اندام‌ها شود.


>>>>بیشتر بخوانید؛

کرونا را با این ۱۰ روش به سرعت نابود کنید /فشم را جدی بگیرید


وی، اختلال حسی، مشکلات ادراری، جنسی، زخم‌بستر و در موارد شدید پیشرفت ضایعه به سگمان‌های فوقانی نخاع را از دیگر علائم این بیماری عنوان کرد.

اشرافی افزود: در بیمارستان شهدا دو بیمار آسیب نخاع به دنبال کووید - ۱۹ بستری شدند که علایم بیماری یک مورد به رغم مصرف دارو‌های مختلف بازگشت نداشت. البته امید است با درمان‌های توانبخشی و مکمل تا حدودی بهبودی حاصل شود.

بیشتر بخوانید :‌

آخرین آمار رسمی بحران کرونا در ایران

خبرخوش درباره کرونا 

 

وی با بیان اینکه ۲ مورد بیمار دچار گیلن باره نیز به دنبال کووید - ۱۹ در بیمارستان شهدا بستری شدند، توضیح داد: درگیری اعصاب محیطی از اندام تحتانی و پیشرفت به سمت دست‌ها و در مورد شدید درگیری عضلات تنفسی از علایم بیماری گیلن باره است.

این متخصص در باره علت این عارضه توضیح داد: علت واکنش خود ایمنی بدنبال ویروس کرونا و آسیب به اعصاب محیطی است که متاسفانه در یک مورد با پیشرفت سریع درگیری عضلات تنفسی و آسیب به سیستم اتونوم باعث ایست قلبی و فوت بیمار شد.

ارسال نظر

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • تنفر متقابل میان اردوغان و نتانیاهو به روایت انیستیو واشنگتن

      اقتصادنیوز: آنکارا با محدود شدن توان هسته‌ای ایران مشکلی ندارد، اما هم‌زمان از مشاهده برتری نظامی اسرائیل نگران است و…

    پیشنهاد اقتصادنیوز
    اقتصادنیوز امروز به شما پیشنهاد ویژه ای درباره حوزه های مهم خبری می دهد
    از دست ندهید
    کارگزاری مفید