سامانه‌های رهگیر موشکی آمریکا در اردن و امارات هدف قرار گرفتند

سرویس: اخبار سیاسی کدخبر: ۷۷۳۴۸۱
اقتصادنیوز:شبکه خبری «سی‌ان‌ان» با استناد به تصاویر ماهواره‌ای اعلام کرد که پایگاه‌های راداری حامل سامانه رهگیر موشکی کلیدی آمریکا در اردن و امارات هدف قرار گرفته‌اند.
سامانه‌های رهگیر موشکی آمریکا در اردن و امارات هدف قرار گرفتند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، یک تصویر ماهواره‌ای که در روز دوشنبه گرفته شده نشان می‌دهد سامانه راداری یک آتشبار موشکی تاد آمریکا در اردن هدف قرار گرفته و ظاهرا در روزهای نخست حملات آمریکا و اسرائیل به ایران نابود شده است.

بر اساس تحلیل شبکه خبری سی‌ان‌ان، ساختمان‌هایی که سامانه‌های راداری مشابهی را در دو نقطه از امارات متحده عربی در خود جای داده بودند نیز هدف قرار گرفته‌اند، هرچند هنوز مشخص نیست تجهیزات داخل آن‌ها آسیب دیده‌اند یا نه.

این رادار بخش حیاتی سامانه پیشرفته رهگیر موشکی است که برای درگیری و نابودی موشک‌های بالستیک در حال پرواز به سوی اهداف استفاده می‌شود.

ایالات متحده هشت سامانه تاد در اختیار دارد، در حالی که امارات متحده عربی دو سامانه و عربستان سعودی یک سامانه از این سیستم را در اختیار دارند.

سامانه‌ای که در این گزارش به آن اشاره شده در پایگاه هوایی «موفق سلتی» در اردن مستقر بود. این پایگاه مدت‌ها یکی از مراکز مهم فعالیت‌های نظامی ایالات متحده بوده است. 

ممکن است این تنها رادار تاد نباشد که در روزهای نخست جنگ با ایران هدف قرار گرفته است.

دست‌کم سه ساختمان در یک تاسیسات نظامی نزدیک «الرویس» و چهار ساختمان در یک پایگاه در «سدر» - هر دو در امارات متحده عربی - بین ۲۸ فوریه تا ۱ مارس آسیب دیده‌اند.

شبکه سی‌ان‌ان با بررسی تصاویر ماهواره‌ای تشخیص داده است که این دو پایگاه در سدر و الرویس میزبان سامانه‌های تاد و رادارهای آن بوده‌اند؛ شواهد حضور این تجهیزات در تصاویر ماهواره‌ای به سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸ بازمی‌گردد.

با این حال، سی‌ان‌ان نتوانسته فورا مشخص کند که این سایت‌های دفاع موشکی متعلق به ارتش ایالات متحده بوده‌اند یا همان سامانه‌هایی که پیش‌تر به امارات متحده عربی فروخته شده بودند.

 

پربازدیدترین‌ها
لوتوس پارسیان - O